IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гудбай на лошите връзки

29 юни 2012 08 20

Не е нужно да търпите това!

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Естествено, че последното нещо, което човек желае в разгара на някоя връзка е да ѝ сложи край и то по най-бързия начин. Но понякога това е най-доброто, което може да направи. Ако мъжете са надарени с логика, то жените пък са с доста добре развита интуиция и ако правилно ѝ се доверяват, биха избегнали някои недоразумения. Понякога наистина има крещящи признаци, че вашият избор не е съвсем правилен, даже идиотски погрешен и не е ли време да преосмислите връзката си?

Той послъгва. Отначало е било забавно, но лъжите стават все повече и определено не ви е вече весело, а объркващо. Извод: Точно така ще ви лъже до края на живота. Наистина ли ви харесва?

Разказва ви за бившите си приятелки и открито ви сравнява с тях. Какъвто и да е резултатът, нещо остава да ви горчи. Миналото си е минало и искате която и да е от бившите да си остане в него, защото няма място в настоящето.

Ако липсва секс. Просто си лежите като две мили другарчета и каквото и да си мислите в този момент, истината е една. Той не мисли изобщо за вас. Или мисли за друга, или скоро ще има друга.

Критикува външността ви. Естествено знае много добре, че нямате допирни точки с Анжелина Джоли, но пък и той не е Брат Пит. Критикува гардероба ви, изобщо не забелязва старанието ви да сте хубава и привлекателна. Признайте си, че това е даже по-убийствено от критиките му към готварските ви умения.

Той не ви помага с нищо и в нищо. Очевидно е приел, че като жена сте длъжна да бъдете нещо като домашен комбайн. По-лошо от това е ролята на домашен психоаналитик, когато разговорът потече в насока:"Виж, много е сложно за обяснение..." Което в превод означава, че вие сте просто тъпачка, която няма как да разбере широтата на изстрадалата му душа.

Държи се като последния скъперник на земята и всяка ваша покупка счита за хвърлени на вятъра пари. Той би критикувал, ако е направена с ваши пари, но би страдал, ако е с негови. Дори не би ви простил.

Отнася се с неуважение към работата ви. Към близките ви. Към приятелките ви. Открито се подиграва на тях и в някои моменти толкова злобничко, че ви е идвало да го пернете.

Чудите се защо още сте с него. Чудите се къде е отишла онази страст, която в даден момент ви е събрала точно тук и точно с него. Помислете си кога за последно сте я усетили. Спомнихте ли си? Защото това е било нейното сбогуване.

Автор: Светлана Видинска, info@tialoto.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари