IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изкушенията, които могат да съсипят връзката ви

18 юли 2014 14 33

Опитайте се да им устоите

Снимка: thinkstockphotos.com

Снимка: thinkstockphotos.com

Има няколко изкушения, които могат да съсипят сериозната ви връзка, без значение колко много обичате своя партньор. За съжаление, понякога човек има желания, на които не може да устои, а те са унищожителни за любовния му живот. Ето защо ви представяме списък със шест от тях:

1. Изкушението да послъгвате.

Има хора които лъжат за щяло и нещяло партньора си само и само, за да не им се налага да му/ѝ дават обяснения или да спорят с него/нея. Понякога лъжата изглежда по-лесният вариант, но ако наистина обичате половинката си, вие никога не трябва да се страхувате да ѝ признаете истината, без значение колко трудно може да е това. Силната връзка не се основава на лъжи. Не забравяйте това!

2. Изкушението да изневерите на партньора си.

Едно от най-лошите изкушения, което може да разруши взаимоотношенията с постоянния ви партньор е желанието да му/ѝ изневерите. Ако сте в една дълга връзка, но срещнете друг човек, който ви заинтригува физически и емоционално, това може да съсипе отношенията ви с вашия любим. Единственият начин да се справите с усложненията, е да устоите на това опасно изкушение. Ако наистина обичате партньора си, трябва да го направите, иначе после ще съжалявате.

3. Изкушението да крадете от партньора си.

Много жени, а и мъже в сериозна връзка, се изкушават да крадат парични средства от партньора си, без да го питат. Ако половинката ви е ваш съпруг или живеете с него на семейни начала, той/тя има право да знае какви пари харчите, особено ако ги взимате от неговото/нейното портмоне. По-добре не правете излишни разходи без негово/нейно разрешение и така ще си спестите много скандали.

4. Изкушението да прекарвате повече време с приятелите си.

Някои хора в по-дълга връзка започват в даден момент да предпочитат да прекарват повече от свободното си време със своите приятели (особено ако имат общи хобита). Това изкушение обаче лесно се превръща в повод за ревност от пренебрегнатия партньор и е само въпрос на време да съсипе връзката ви.

5. Изкушението да не се стараете във връзката си.

След като сте били заедно в продължение на дълго време с половинката си, вие можете да се почувствате толкова удобно, че да спрете да полагате усилия за отношенията ви. Комфортът е хубаво нещо, но може да бъде и опасен. Без значение откога имате връзка с половинката си, вие не трябва да я приемате за даденост.

6. Изкушението постоянно да спорите за нещо.

Когато човек е в лошо настроение, той има склонност да си го изкарва на своя най-близък човек – спорейки с него, мрънкайки за глупости и т. н. Споделянето на тези отрицателни емоции обаче, може да е пагубно за връзката им. Никога не обвинявайте за вашите лични проблеми своя партньор, особено ако той няма нищо общо с тях.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )