IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 изумителни неща, които са важни за мъжете

15 август 2014 15 03

Вижте кои са те и не ги забравяйте в общуването с половинката

Снимка: thinkstockphotos.com

Снимка: thinkstockphotos.com

Понякога изграждането на успешни взаимоотношения с даден мъж е трудно начинание. Това се дължи на факта, че мъжете като цяло са напълно различни от жените. Ако наистина искате да ги разберете, комуникацията няма да ви е достатъчна.

Има много книги, посветени на мъжката психология, но може би ще се изненадате да разберете, че за всички мъже по света има 5 еднакви неща, които са от голямо значение и те ги търсят у своята любима.

Ето ги и тях:

1. Респект

Уважението е едно от най-важните неща, които по принцип имат значение за хората като цяло. Те правят всичко възможно, за да бъдат уважавани от своите приятели, близки и колеги. Когато един мъж вижда, че жената до него не го третира с уважение, той страда много. Нещо повече, липсата на уважение дори може да понижи неговото самочувствие. Дамите понякога подценяват това и потискат половинките си с прекалено директорско поведение, а когато се усетят, вече е твърде късно...


2. Признателност

 Повечето мъже не могат да живеят без признателност. Те се нуждаят от непрекъснати комплименти за техните постижения. Единственото нещо, което трябва да направите, е да бъдете благодарна на мъжа в живота си, за това че ви дарява с щастие и че споделя собственото си щастие с вас. Правете му комплименти, казвайте и му показвайте, че го обичате и ще видите разликата.

3. Вашата усмивка

Всички знаем, че усмивката е фантастично оръжие и че можете да обезоръжи всички. Това важи особено за мъжете. Те обичат да се наслаждават на топлината на щастливата усмивка на своята любима жена. Всеки мъж иска да има оптимистична, грижовна и любяща жена в живота си, която да го зарежда с положителни емоции. Можете да бъдете сигурна, че вашият смях ще има магически ефект върху вашия мъж и ще го кара винаги да се чувства комфортно с вас. Невъзможно е да изградите щастлива и успешна връзка с половинката си, ако винаги сте недоволна и нацупена.

4. Естествената ви красота

Мъжете не си търсят топмодели, но обичат когато половинката им изглежда прекрасно. Това не означава, че не трябва да се появявате с размъкната тениска пред любимия си, но все пак не забравяйте и да му доставяте удоволствие като се грижите за визията си. Не е нужно да използвате много грим или да си купувате най-скъпите и стилни дрехи. Всъщност мъжете предпочитат естествената красота. Просто дайте на своя мъж да разбере, че полагате усилия да изглежда невероятно най-вече заради него.

5. Комплименти за неговата работа

Друго нещо, което има значение за всеки мъж е това да чувства подкрепа по отношение на работата си. Представителите на силния пол обичат да ги хвалят и поздравяват за заслугите им в кариерата. Ако един мъж работи усилено, за да постигне успех, той ще държи вие да го оценявате, а вашите похвали ще го мотивират допълнително. Освен това вашите приятни думи ще имат силата да подобрят настроението му, след тежкия работен ден.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Blue ( преди 9 години )
До До Blue: "толерантността, компромиса и обичта" - ето това е, което повраеяте повечето мъже, но не се вижда на практика...това е смешното. Едно е "да намериш мъж, който да е такъв и тези неща да са важни за него", а съвсем друго е да се твърди, че мъжете, по принцип, държат на тези неща. Ще ме извиняваш, но не е така, от личен опит, от опит на приятелки...дори и от опит на неприятелки. :)С един и същи мъж съм се държала по 2 коренно различни начини - в началото подходих точно с проявяване на респект, толерантност, компромис и т.н....е, не се получиха нещата! Правеше ми се на интересен. :) В момента, в който обърнах страницата - показвах демонстративно анти-респект, започна да тича след мен. Един и същи мъж, една и съща жена...2 различни държания. ;)А толкова мъже виждам, които са се хванали с някакви ***, които ги въртят, мачкат както си искат, използват за пари...и показват всичко друго, но не и респект...но онези си стоят с тях и им тичат по задниците. :D А едно момиче, което притежава тези качества - и да го срещнете, първо - няма да го разпознаете, второ - няма да знаете какво да правите с него и ще го разкарате. :DАко говориш за себе си - може ти да си изключението, кой знае. Но...за булшинството не са важни тези неща и не могат да ме убедят в това. Убеждават ме действията, а не твърденията. ;)А за заглеждането - не съм казала, че е нещо лошо...просто е доказателство за противното на което твърди тази статия. ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
До Blue ( преди 9 години )
Не бива така да се обобщават нещата. Всяка връзка си е уникална, както и е уникална индивидуалността на всеки човек. Изброените неща в статията са абсолютно верни, но не изчерпват съдържанието на отношенията в една двойка. Въпрос на шанс и най- вече на преоценка на собствените критерии, е да попаднеш на такъв мъж. Има една поговорка: "Каквото повикало, такова се обадило". Не е правилно да се слагат всички жени в един кюп, съюото важи и за мъжете. Да, написаните правила са важни. И да, вършат работа. Бих добавила само "жената да умее да върти мусака и св...и едновременно" :D И никога няма и да си помисли да отиде при друга. Колкото до заглеждането- това е в мъжката природа. И приемането му само вдига цената в очите на мъжа до теб :) Всичко е до толерантността, компромиса и обичта. Защото влюбването е до време. Обичането е за цял живот.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Blue ( преди 9 години )
До Атина: Ами и да си падам, и да не си падам - както виждаш, това не е споменато в статията...а то е основното, на което се държи. ;) А и въпросът е като няма забавления, като свършат, като изпаднеш в труден момент и не ти е до секс/забавления - тогава какво става. ;)"Аз съм жена и всички тези нища са важни и за мен. Както и се старая да ги отдавам на любимия си." Да...ама въпросът е дали са важни за ЛЮБИМИЯ ТИ...иначе хубаво му ги отдаваш. И аз виждам приятелки, които отдават тези неща на "любимия си", ама не виждам "любимия" да оценява по някакъв начин. Просто в статията нещата не са верни и не виждам защо трябва да се заблуждават жените (че като дават респект и признателност някой ще го оцени), а да не се каже истината. :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Атина ( преди 9 години )
А вие не си ли падате по секса? Аз съм жена и всички тези нища са важни и за мен. Както и се старая да ги отдавам на любимия си.Интересно защо от всички изследвания излиза че мъжете търсят УдоволстВия а жените - видиш ли не ?!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Blue ( преди 9 години )
До Пантофка: И още нещо - познавам много момичета, които притежават споменатите качества, на които уж мъжете "държат" а са сами. Ако мъжете НАИСТИНА държаха на това - тези момичета никога нямаше да са сами. За сметка на изкуствени ***, към които, всъщност, повечето мъже изразяват предпочитанията си. ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Blue ( преди 9 години )
До Пантофка: Ами..всъщност, бившият ми доста се различаваше от "типа", но най-много отговаря на казаното от мен. ;)Сигурно има различни мъже, но са по-скоро изключение. Но да ми кажат, че основната част от мъжете държели на тези неща...'айде нЕма нужда! На тези неща държат единични бройки мъже, които се намирят рядко и са съкровище за всяка жена! Булшинството мъже държат на "кефа" и секса. И говоря не само за мъжете, по които аз си падам...наблюдавам го и при приятелки. :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Пантофка ( преди 9 години )
Жените често си имат тип. Сиреч се влюбват в мъже, които си приличат и ги третират еднакво, а после видиш ли всички мъже са еднакви! Да - всички, по които си падаш може би ;-)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Blue ( преди 9 години )
Би било хубаво да е така, но, за съжаление, не е вярно. Повечето мъже се интересуват на първо място от забавлението с една жена, както и от секса. Свърши ли забавната част и почнат ли проблемите - повечето мъже са готови да изчезнат и да си търсят друга жена, независимо дали има респект, признателност, комплименти за работата и т.н. А на естествента красота вече никой не държи. Ако наистина се държи на това - защо мъжете се заглеждат по жени с изкуствени цици и джуки и екстеншъни в косите? Не се връзват нещата. :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар