IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нормалeн ли е вашият любим, когато става дума за секс

18 август 2014 14 40

Вижте какво казва статистиката за стандартния мъж

Снимка: thinkstockphotos.com

Снимка: thinkstockphotos.com

Много жени си задават въпроса дали техният съпруг/гадже е нормален мъж, когато става въпрос за секс, навици и предпочитания в леглото. Ето и какво показват статистически данни:

- Размерът на пениса в ерекцията на един средностатистически мъж е около 14 сантиметра, според прочуване от 2014-та г. Само около 2 процента от мъжете могат да се похвалят с възбуден член, дълъг 20 или повече см.

- Средната възраст, на която момчета губят своята девственост е 17 години. Данните са за САЩ.

- Проучване на списание „CyberPsychology & Behavior“ показва, че мъжете започват да гледат порно за първи път на средна възраст от 14 до 18 години.

- Само една четвърт от мъжете в САЩ носят презерватив всеки път, когато правят секс.

- Ново проучване за навикът на мъжете да гледат порно (тези над 18-годишна възраст) показва, че само 6 процента от мъжете не гледат порно изобщо, 30 процента гледат 1-2 пъти седмично; 39 процента гледат три пъти седмично, а 19 процента от 6 до 10 пъти седмично.

- Средностатистическият американски мъж има шест сексуални партньорки в живота си.

- Повечето сексуални контакти траят само 3 минути и 45 секунди, въпреки че жените се надяват на поне 20 минути интимност в леглото. Средно любовният акт продължава 13 минути.

-  Средностатистическият, здрав мъж (според немско проучване) в средата на 20-те си години има нужда от 19 минути, за да се възстанови след секс и да е готов за нова „сесия“.

-  Като цяло, женените мъже правят секс средно по три пъти на седмица, а мъжете които имат сериозна връзка от скоро - четири пъти седмично.

-  Вероятно сте чували тезата, че мъжете мислят за секс на всеки седем секунди, но истината е, че те мислят за това 34 пъти на ден. За сравнение, жените мислят за секс 19 пъти на ден.

-  В проучване от 2010 г. се казва, че една четвърт от самотните мъже на възраст от 18 до 29 мастурбират четири или повече пъти на седмица.

- Любимите сексуални пози на мъжете са мисионерската (27%) и кучешката (24%).

- Повече от 80 процента от мъжете вярват, че жените стигат до оргазъм по-лесно с помощта на вибратор. Все още 30 процента от мъжете казват, че секс играчки са заплаха за тяхното мъжество, а 35 процента, смятат че жените могат да станат твърде зависими към тях.

- Само 35 процента от мъжете смятат, че размерът на пениса им е достатъчен.

 - Като цяло 44 процента от всички американски мъже са правили анален секс най-малко веднъж в живота си.

- Повечето мъже казват, че долната страна на пениса им е най-чувствителната част от гениталиите им.

-  31 процента от мъжете в САЩ са си признали, че са пили лекарства за еректилна дисфункция. Един от всеки пет от тях го е направил без рецепта.

- Жените не са единствените господарки на изкуствените стонове - една четвърт от мъжете също симулират оргазъм.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

обидени от всякъде в ( преди 9 години )
Лъжьт яко, пазейки надарените от мъста на много хора и свят. Защото надарените образуват и централност и дори да са психично болни, могат да наложат всичко просто защото има момент в който тя не може да им откаже. Евала момичета!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )