IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скритите признаци, че той не е свестен

20 септември 2014 14 00

Как да разберете дали възпитаният мъж, с когото сте излязла, не крие друго лице

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Ако един мъж се държи грубо, надуто, надменно и арогантно или непрекъснато говори за бившата си приятелка и то още на първата ви среща, вие лесно ще се усетите, че той няма как да се превърне в идеалната ви половинка. Ако обаче се държи привидно добре, мило, загрижено и възпитано, вие може да решите, че той наистина си заслужава.

Експертите по взаимоотношения обаче твърдят, че има изобилие от фини сигнали, които могат също да бъдат ваш предупредителен знак, че нещо в този мъж не е както трябва. Ето за какво трябва да бъдете нащрек:

1. Ласкае ви твърде много

Ако един мъж цяла вечер ви обсипва с комплименти от вида: „Изглеждаш супер секси“, „Много си красива“, „Ти си най-интелигентната и интересната жена, с която някога съм излизал“, вие сигурно ще се поласкаете. В даден момент обаче ще се почувствате неловко. Това може да е знак, че сте попаднали на манипулативен тип, който знае, че заради тези комплименти има шанс да ви вкара по-бързо в леглото си. Тоест, използва ласкателствата, за да ви накара да свалите гарда.

2. Дава прекалено големи бакшиши

Разбира се, щедрият мъж винаги изглежда по-добре в женските очи, в сравнение със скръндзата, но все пак всеки бакшиш, по-голям от 20 на сто от сметката, е странен. Това може да бъде предупредителен знак, че мъжът, с когото сте излязла на среща е нарцисист, който иска да демонстрира, че е „голяма работа“ и очаква аплодисменти.

3. Води ви в бар/заведение, което е на една пресечка от апартамента му

Ако мъжът ви заведе на първата ви среща в слабо осветен бар, в непосредствена близост до дома му, то значи той вече има план да преспи с вас. Това, че си улеснява толкова много нещата, трябва да бъде предупредителен знак за вас. Освен това явно на този мъж не му се дават пари за такси/бензин и предпочита да си спести пътуването след срещата. Това е знак, че той е малко егоцентричен.


4. Оказва се, че той е редовен клиент на бара/заведението

Ако на всичкото отгоре се окаже, че той е пръв приятел с всички бармани и сервитьори в заведението, това не трябва да ви радва. Може да изглежда готино, но е факт, че това е начин да упражни контрол над срещата ви. Той предпочита да ви изведе на собствена, а не на неутрална територия, дори вие да се почувствате неловко. Това може да означава, че той винаги ще прави нещата в евентуалната ви връзка, така че на него да му е добре, без значение дали на вас ви е комфортно.

Снимка: Outnow.ch

5. Той злослови срещу своя шеф още на първата ви среща

Всеки човек има лоши дни, но експертите твърдят, че е най-добре да се пазите от човек, който прекарва по-голямата част от първата ви среща, за да ви се оплаква. Явно това е мъж, който е съсредоточен върху негативните неща в живота си и ако започнете връзка с него, той ще ви мрънка нонстоп за нещо.

6. Той ви говори за компанията си от приятели

Ако мъжът, с когото сте излязла на среща, цяла вечер ви разказва забавни истории за дивите си приключения (и запои) със своите приятели, то това може да е знак, че той не е готов за връзка.

7. Той ви изглежда супер спокоен

Ако излизате за първи път с този мъж, нормално е и двамата да сте малко нервни, притеснени и/или непохватни. Ако обаче, той изглежда напълно спокоен още от първото „Здравей“, това може да е знак, че излиза по срещи твърде често или че тази среща не е много значима за него. Малките неудобни моменти на първа среща всъщност означават, че и двамата са инвестирали емоция и искат да се покажат в най-добрата си светлина. Ако на мъжа не му пука още от самото начало, едва ли ще започне да се старае да ви впечатли по-нататък.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари