IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 неща, които не е нужно да му признавате

8 октомври 2014 14 27

Не само, че не сте длъжна, но не е и препоръчително да го правите

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Честността е ключ към здравата връзка, изградена на доверие, но все пак трябва да пресявате информацията, с която засипвате любимия си. Има някои неща, които е във ваша полза да премълчите пред гаджето си, особено ако не искате някой ден той да ги използва срещу вас.

Не става въпрос да пазите грандиозни тайни от партньора си, а просто да не му споделяте неща, които така или иначе биха го разстроили.

Ето и 5 неща, които по-добре не му признавайте никога:

1. Вашите палави секс истории от миналото

Самохвалството на тема „палави сексуални начинания от миналото ви“ може да изглежда безобидно на пръв поглед, но гаджето ви едва ли ще ги преглътне лесно. Едва ли искате той да започне да си представя как сте го правили с бившия ви. Подобни признания нямат никакъв смисъл, освен ако наистина не държите да накарате любимия си да ревнува и да се чувства несигурен в отношенията ви.

2. Семейните си драми

Не е нужно да споделяте всичките си емоционални проблеми, свързани с членовете на семейството ви с вашия любим. Той може да прояви съпричастност и състрадание, но може и да си извади някои доста негативни изводи за вашата семейна среда. Освен това с подобни признания можете да го настроите срещу семейството ви и той да започне да игнорира близките ви.

3. Това, че сте преспали с готиния си колега, с когото още сте в един офис

Това е класифицирана информация и никога не я споделяйте с гаджето си, дори да сте пила няколко чаши вино. Това може да го накара не само да ви ревнува много, но и редовно да изпада в параноя, дали не продължавате да имате тайна връзка с колегата си. Признаете ли му нещо такова веднъж, после и да му се кълнете, че нямате нищо общо с колегата, пак ще ви подозира в обратното.

4. Това, че не харесвате особено много семейството му

Дори наистина да не харесвате семейството му, никога не му го казвайте в прав текст. Ако връзката ви е сериозна се предполага, че сте длъжна да обичате или поне да се постараете да обичате хората, които той обича. Освен това, ако му кажете, че семейството му не ви допада, вие ще проявите неуважение към него самия. Опитайте се да си представите как бихте реагирали вие, ако той ви заяви, че майка ви и баща ви са неприятни, антипатични хора и не желае да общува с тях.

5. Как сте изневерявала на бившия си приятел

Това признание може да бъде бомба със закъснител, която да има сериозни последици върху връзката ви. Подобно признание ще го накара да изгуби доверие във вас дори да се опитате да му обясните, че вашите отношения са съвсем различни от тези, които сте имала с бившия си. Той винаги тайно ще се чуди дали няма да постъпите по същия начин спрямо него.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Коко Динев ( преди 9 години )
Накратко казано, не му разкривайте, че сте *** и долна ку.ветина, която не става за нищо, това е.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар