IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Златната среда“ от женски качества, според мъжете

20 октомври 2014 12 01

Как изглежда „идеалната жена“ според представителите на силния пол?

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Има мъже-женкари, които много-много не пробират жените, с които излизат, но има и мъже, които следват друга, по-задълбочена логика, когато си търсят гадже. Те искат да си намерят истинска партньорка, с която да се установят и да изградят сериозна връзка.

Проблемът е, че тези мъже са доста по-взискателни и търсят съчетание от най-добрите характеристики в своята т. нар. „идеална половинка“ или поне се оглеждат за „златната среда“. Въпросният списък от желани качества може да бъде ограничен до пет основни точки. Ето кои са те:.

1. Относно външността: Баланс между сексапил и класа

Мъжете понякога се преструват, че външният вид на жената не е от значение, но това е лъжа. Те трябва да усетят физическо привличане на някакво ниво, за да проявят интерес към определена дама. Борбата за тях е да си намерят приятелка, която да е едновременно привлекателна, но и да излъчва класа, а не достъпност. Мъжете се нуждаят от красива, но уважавана жена.

2. Относно интелекта: Баланс между непринуденост и интелигентност

Интелектът на жените е доста важен за мъжете, въпреки че понякога не си личи. Да вземем заклетият ерген Джордж Клуни – той излиза с какви ли не красавици, но се ожени за фината британска адвокатка Амал. Всеки зрял мъж иска жена, с която да може да води различни интересни разговори, тоест умна жена. Прекалено умната жена обаче може да потисне мъжа и да подкопае неговото его. Затова мъжете масово си търсят интелигентни, но непринудени приятелки, които да не се държат като професорки.

3. Относно секса: Баланс между мръсница и девственица

С напредването на възрастта, сексуалната химия става все по-важна и за двата пола. Мъжете, които си търсят сериозна приятелка, искат да се установят с жена, с която правят хубав секс, с която в леглото да им е забавно и вълнуващо, но не прекалено... Мъжете обичат приключенията и силните емоции, но не в прекалено големи дози. Свръхсексуалната провокаторка по-скоро може да ги уплаши.

4. Относно поведението: Баланс между спонтанност и задълбоченост

Мъжете си търсят половинка, с която да имат общи цели и хобита. Те искат приятелката им от време на време да бъде спонтанна и да действа без предварителен план, но в същото време искат да могат да разчитат на нея, а не тя непрекъснато да ги изненадва с неочаквани сценарии. Всеки мъж има нужда от стабилност в личния си живот и затова повърхностната жена не би ги устроила в дългосрочен план, но пък и прекалено педантичната жена не е лесна за понасяне. Затова те и тук се оглеждат за златната среда.

5. Относно пътя в живота: Независима жена, която да няма нищо против да бъде закриляна

Една твърде независима жена може да отблъсне мъжа. Повечето мъже наистина искат да се грижат за своята любима под една или друга форма. В същото време те се радват, ако тя има хубава кариера и се гордеят с този факт. Мъжът иска жена, която да е оправна в живота, но не и такава, която си е самодостатъчна. В същото време дамите, които се държат като глезено малко дете, също дразнят повечето представители на силния пол, защото те имат нужда от равностоен партньор в живота.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари