IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 знака, че сте в псевдовръзка

25 ноември 2014 15 00

Признаците, че новото ви гадже само ви губи времето

Снимка: ctvnews.ca

Снимка: ctvnews.ca

Много жени прекарват голяма част от 20-те си години в т. нар. „псевдовръзки“. Това е, когато жената уж си има гадже, излиза с него и прави редовен секс с него за известен период от време, но нещата вместо да се задълбочават, постепенно охладняват и приключват. Проблемът е, че тези псевдовръзки носят болка и разочарование на жените.

Освен това те губят времето им, тогава когато те вече искат да се радват на истинска интимност и да изградят стабилна връзка. Псевдовръзките объркват жените и в даден момент те не могат да разберат, влюбени ли са истински в даден мъж или си внушават, имат ли връзка с него или нямат...

Ето и 4 знака, че вашата връзка е „псевдо“ и че не си заслужава да си губите времето с този мъж:

1. Той продължава да се държи като необвързан

Ако вашето гадже продължава да си излиза с приятели и приятелки в петък и събота вечер, пропускайки да ви покани, значи той продължава да държи на статута си „необвързан“. Ако вие сте единствената жена в живота му, той ще се държи с уважение към вас, ще иска да прекарва повече време с вас и категорично няма да ви крие от своя кръг близки и приятели. Напротив, той ще ви представя с гордост за своята „приятелка“.

2. Той никога не ви придружава на събития

Ако вашето псевдогадже винаги си измисля някакво извинение, за да не ви придружи на някакво събитие – сватба, парти, рожден ден, семейни сбирки и т. н., значи той не иска двамата да се появявате в пакет. Повечето хора знаят, че появата като двойка на обществени места е важна част от сериозната връзка. Ако вашият избягва да легитимира отношенията си с вас, значи той не е готов за сериозна връзка. Вие заслужавате човек, който не само да иска да ви придружава навсякъде, но и да се забавлява да го прави, а не да идва насила.

3. Усещате, че не можете да разчитате на него

Мъж, който е сериозен към връзката ви и наистина държи на вас, ще ви помогне винаги, когато имате нужда от него. Ако имате проблеми с колата, проблеми с хазяина и др., вашето гадже би трябвало само да пожелае да ви услужи или помогне, а не да се скатае егоистично. Ако този мъж ви обича, той трябва да се държи отговорно и зряло във всяка ситуация.

4. Не получавате емоционална подкрепа от него

Псевдовръзките като цяло не носят емоционално удовлетворение, защото в тях не се говори за силна привързаност и/или дълбоки чувства. Напротив, тези връзки пораждат едно неприятно чувство за несигурност и тревожност. Така че не позволявайте на фалшивите отношения да ви губят времето и не приемайте трохи от внимание. Ако един мъж иска да бъде с вас – трябва да го покаже и заяви ясно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

елена ( преди 9 години )
в ситуация като тази, това е идеалният вариант да разберете един за друг ли сте или не ,без да се налага за започнете отношенията си като "Гаджета" и после още по-лошото да се стига до раздели! Нещата или се изграждат от само себе си или се РАЗграждат... Освен това, ако се получи се научавате да бъдете приятели,защото нали така сте започнали
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
christian D ( преди 9 години )
Слънце мое, готов съм да поправя колата ти, счупила се на път за вашите, казвайки, че те обичам . . . но статуса "необвързан" ... забрави !!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Trojka Ahilowa ( преди 9 години )
До мда: и кога идва това "истинско обвързване", докога да чакаме : ))))))))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
мда ( преди 9 години )
Абсолютно грешна статия. Ако обсебите един мъж до толкова, че той да излиза само с вас, да ви придружава навсякъде и да разчитате за всяка една ситуация на него, тогава когато дойде времето за истинското обвързване, ще го отблъснете най-силно!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар