IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 знака, че си падате по лоши момчета

23 ноември 2014 14 00

Приятелите и семейството никога не одобряват гаджетата ви

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Ако често ви се случва да се разделяте с гаджетата си, а после да се чувствате подведена и разочарована, може би просто си избирате мъже само сред един тип – неподходящите.

Явно сте привлечена от лошите момчета и вътрешният ви компас сочи в грешната посока. Вижте дали това е така:

1. Вие се променяте, когато сте във връзка.

Ако имате чувството, че всеки път се адаптирате към своя нов партньор, независимо дали това е промяна на гардероба ви, речника ви или местата, на които излизате, това е знак, че започвате връзка с неправилен тип хора. Не е редно гаджетата ви да очакват да се съобразявате с тях – те трябва да ви обичат заради това, което сте. Пазете се от мъже, които ще ви карат да се променяте заради тях!

2. Вашите приятели и семейство никога не одобряват гаджетата ви.

Ако хората, които ви обичат или познават най-добре, не одобряват гаджетата ви никога, това е доста добър знак, че изборът ви е неподходящ. Вашите приятели и семейството са хората, които ви обичат истински и те никога няма да гласуват доверие на мъж, за който виждат, че ще ви направи нещастна

3. Вашите връзки са страстни, но краткотрайни.

Ако всичките ви нови връзки започват вълнуващо и страстно, но само след няколко месеца приключват грозно, значи вие просто сте привлечена от надути смотаняци, които ви печелят със своята увереност, но скоро се оказват ваша пълна противоположност.

4. Излизате само с музиканти/ спортисти / блондини / снажни мъжаги и т. н.

Всяка жена си има предпочитания, когато става въпрос за партньор и това е напълно нормално, но ако винаги излизате с един и същи „тип“ момчета, то значи сте се ограничили прекалено много сама. Ако се влюбвате само във високи блондини, вместо да гледате дали мъжът е свестен, отговорен, с чувство за хумор, състрадателен и др., значи вашият фокус е насочен на грешното място и вие пропускате голямата картина.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари