IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

8 неща, които могат да убият желанието му за секс

28 ноември 2014 14 23

Кои са нещата, които действат зле на либидото на мъжа

Снимка: Yahoo Style

Снимка: Yahoo Style

Вие сте гола, любимият ви е гол и двамата сте възбудени..., но изведнъж нещо убива неговото желание за секс. Може да звучи смешно, но миризми на пот, на лош дъх и др.,. могат да пресушат либидото на мъжа, тогава когато вие сте на супер еротична вълна.

Според едно проучване от тази година, мъжете са склонни да се отвратят от някои неща в леглото, точно в най-сюблимния момент.

Е, всички мъже са различни, разбира се, но науката казва, че има някои неща, които биха могли да убият желанието за секс на представителите на силния пол. Ето ги и тях:

1. Миризма на пот

Някои жени смятат, че миризмата на тялото им е секси и привлича сексуално половинката им. Истината обаче е, че мъжете не обичат миризмата на пот и дори да изглеждате разгорещена след тренировката си във фитнеса, първо се изкъпете и едва тогава се пъхнете в леглото.

2. Лош дъх

От едно неотдавнашно проучване става ясно, че представителите и на двата пола смятат, че миризмата на чесън не е секси, така че ако сте на романтична среща – избягвайте да консумирате ястия с чесън. Проблемът обаче е доста по-сериозен, ако хронично страдате от лош дъх. Това може да накара партньора ви да избягва интимност с вас.

3. Липса на самоувереност

Има жени, които се срамуват от телата си и заради това не позволяват на партньора си да ги пипа и целува, където той би искал. Тази липса на самоувереност може да убие желанието за секс на мъжа, така че колкото по-малко задръжки имате в леглото, толкова по-добре за вашия сексуален живот!

4. В цикъл сте, но не предупреждавате за това.

60 процента от жените не се чувстват удобно да правят секс, докато са в месечен цикъл, но за другите 40 % това не е проблем. По-скоро проблемът идва от това, че някои жени пропускат да кажат на мъжа, че са неразположени и така го изненадват доста неприятно точно в разгара на половия акт.

5. Прекалено вулгарните приказки

Мръсните приказки също трябва да имат някаква граница. Стоновете на възбуда и нежното шептене в ухото на любимия ви може да му действат секси, но ако започнете да му говорите вулгарни неща и да се държите като прекалено лека жена, той може и да се уплаши.

6. Лоша миризма от влагалището

Някои жени имат лоша миризма от влагалището си, която се дължи на възпаление или инфекция, но те не си дават сметка за това. В действителност тази миризма понякога е толкова неприятна, че може да отблъсне мъжа.

7. Ходите до тоалетна на отворена врата

Колкото и близки да сте си с вашия любим, не ви съветваме да ходите до тоалетна на отворена врата. Има мъже, за които това може да се превърне в бариера за интимност.

8. Правите орална любов на половинката си, а след това веднага искате да го целунете по устата

За някои мъже това не е проблем, но за други е. Има хора, които смятат интимните секрети и телесни течности за чувствени и секси, но за други те наистина са неприятни като вкус и аромат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

experienced ( преди 9 години )
Верни, въпреки че съм ок с 5 и 8. Не съм попадал само на 6. Моят личен лидер по отвращение е 2.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар