IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Митовете за секса, които филмите ни вменяват

12 декември 2014 14 41

Секссцените в киното често са доста фалшиви

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Героите в много холивудски продукции, особено в романтичните филми и в драмите, правят секс, по един доста нереалистичен начин.

Секссцените в киното винаги са с идеален резултат – и двамата партньори стигат до оргазъм и то едновременно, като през цялото време изглеждат перфектно.

В действителност, тези сцени са фалшиви, нелепи и понякога дори опасни, защото подрастващите си създават илюзията, че сексът в реалния живот е като този във филмите. Ето и някои от най-големите митове за секса, втълпявани ни от киното:

1. Никой от партньорите не мисли и не говори за презервативи, болести и/или нежелана бременност, преди да се стигне до самия секс.

2. Истинските двойки никога не обсъждат дали да правят секс или не, за разлика от двойките във филмите. Хората не се питат: „Искаш ли да правим секс?“ това просто се случва.

3. Прическата и гримът на жените във филмите винаги изглеждат безупречно след секс.

4. Оргазмите в киното са гарантирани и супер лесни, за разлика от тези в истинския живот. В киното няма стимулация на клитора и често актьорите стигат до оргазъм в мисионерската поза, за не повече от 10 секунди.

5. Оргазмите във филмите винаги са едновременни за двамата партньори, но това често не е така в живота.

6. Когато един мъж и една жена ще правят страстен секс във филм, те бързат към спалнята, блъскайки се във всички възможни стени, врати и части от обзавеждането, но това почти никога не се случва в реалния живот.

7. Сексът в киното е единственият възможен сексуален опит. Френската любов не съществува, тъй като е неприемлива извън порно индустрията.

8. Във филмите хората си късат страстно дрехите и ги захвърлят на земята, но в живота всички се събличат значително по-внимателно.

9. Лицата на актьорите в секссцените изглеждат красиви, но в живота те често се изкривяват в по-грозни физиономии по време на оргазъм.

10. Жените никога не крещят „Да! Да! Да“ по време на оргазъм, въпреки че във филмите често го правят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

"ненормален&quo ( преди 7 години )
Да добре написано ! Време е да си говорим за истината без преувеличения........
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )