IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Накъде след годежа?

29 декември 2014 14 03

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Статистически пик на годежите се очаква през първите месеци на всяка година.

Романтичните предложения най-често се случват навръх Нова година и на все по-възприемания у нас Свети Валентин през февруари.

За тези наистина романтични души, които избират най-бляскавите моменти, за да изразят любовта си, София Хотел Балкан предлага също толкова скъпоценно продължение на приказката.

Една от причините хотелът да е част от Луксозната Колекция на световната верига Старууд, е именно дворцовата архитектура.

Извисявайки се наред с другите импозантни сгради на Ларгото, отвътре София Хотел Балкан е озаряван от десетки бляскави полилеи в залите, в които от половин век се провеждат най-запомнящите се гала вечери.

Освен разкошните бални зали, съвременната Пепеляшка, която е открила своя принц, може да се наслади и на също толкова приказна локация – в самото сърце на столицата. Не само близостта до църкви и ритуални зали прави хотела предпочитан за брачния ден, но и това, че съвсем наблизо се намира Градската градина, в която са се заснемали немалко сватбени албуми.

Но освен романтиката, в приготовленията за сватбата е важно да се предвиди дали всички гости ще бъдат доволни. Най-важното условие за това е добрата организация – да не се тревожите за нищо, а да обърнете внимание на тези, които са дошли заради вашия празник.

София Хотел Балкан има дълга успешна традиция в това да прави другите щастливи. Освен безупречно меню, което наистина ще впечатли гостите ви, всички младоженци получават специален подарък от веригата Старууд, с който спокойно могат да заплануват втори меден месец – едно чудесно продължение на приказката, която започва с едно простичко „да“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
И тази реклама на хотел е в рубриката "Секслайф"?! Сериозно почти всеки ден се чудя защо изобщо още ви чета. И, разбира се, не пропускайте да ми изтриете пак коментара и да затворите изобщо тази "статия" за други коментари.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар