IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

6 знака, че е време да зарежете приятелката си

6 януари 2015 15 01

Особено, ако чувствате, че тя не е жената на живота ви

Снимка; ABC

Снимка; ABC

Има хиляди признаци, които могат да ви подскажат, че настоящата ви приятелка не е подходяща за вас или че определено тя не е жената на живота ви. Най-явният знак, е ако въпросната жена не ви уважава или се държи така, сякаш е нещо повече от вас.

Не забравяйте, че в една любовна връзка партньорите винаги трябва да са равни! Ако имате съмнения по отношения на сегашното си гадже или връзката ви е твърде объркана и с неясно бъдеще, може би е време да скъсате с това момиче, за да продължите да търсите подходящата.

Ето и няколко признака, които ще ви подскажат, че е време да сложите край на тези отношения и да започнете годината начисто, дори в любовта:

1. Тя страда от някаква зависимост.

Ако гаджето ви прекалява с алкохола или употребява наркотици, тя рано или късно може да ви повлияе негативно в това отношение, дори към момента да сте въздържател. В крайна сметка не ви трябва момиче, което да ви създава проблеми, а такова, което да ви кара да се чувствате щастлив и спокоен. Ако все пак я обичате, опитайте се да я накарате да потърси помощ.

2. Тя ви е изневерила повече от веднъж.

Еднократната изневяра е нещо, което може да се прости – възможно е човек да допусне грешка и наистина да се разкае за нея. Ако обаче гаджето ви ви е изневерило повече от веднъж и вие сте убеден в това, значи най-доброто нещо, което можете да направите е да си тръгнете с достойнство, докато все още разполагате с такова.

3. Вие я харесвате най-вече по време на секс.

Ако с това момиче нямате никакви допирни точки извън леглото, то нещо определено не е наред в отношенията ви. Хубавият секс е много важен за всяка връзка, но сам по себе си, не е достатъчен за дългосрочни отношения. Вълнуващият полов живот не може да бъде единствената причина, която да ви задържа с даден човек.

4. Усещате, че за нея вие сте само етап от живота ѝ.

Ако имате чувството, че приятелката ви би ви зарязала тутакси, ако срещне друг, по-атрактивен мъж, защо тогава продължавате да бъдете с нея? Не трябва да стоите с жена, за която сте убеден, че не държи на вас достатъчно или че не ви обича. Нали не искате да бъдете само някакъв заместител, с когото тя да си „убива“ времето, в очакване на идеалния мъж. Със сигурност не го заслужавате!

5. Тя е прекалено взискателна и/или много обсебваща.

Вие нито сте баща, нито сте син на приятелката си. Вие сте равни партньори в отношенията си. Затова, ако въпросното момиче има купища изисквания към вас или пък се опитва да ви контролира непрекъснато, по-добре е да продължите напред без нейната обсебваща и неприятна компания.

6. Тя има сериозни емоционални проблеми.

Има един вид дами, които се държат като кралицата на драмата – вечно са недоволни, плачат, изпадат в истерии, правят от мухата слон и т. н. Опитайте се да не ставате жертва на подобна жена, която ще ви натоварва ежедневно с негативни емоции и ще „изсмуче“ енергия от вас. Този тип хора наистина действат като енергийни вампири и е по-добре да бягате далеч от тях!

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Little Blue Dress ( преди 9 години )
Защо този сайт не ми пуска целите коментари? :)Имаше добавено едно изречение - "Чудя се защо някои хора изобщо имат връзки, като ще разсъждават така"Ааа...имаше и кавички в края на последния цитат. ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Little Blue Dress ( преди 9 години )
Да, да да...тръгвайте да я сменяте при първия проблем или слабост...или недостатък - при зависимост, при емоционален проблем, ако има нужда от вашето внимание (и я нарочите за обсебваща)...а после се чудете защо "за нея вие сте само етап от живота
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар