IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

7 добри причини да пробвате секса за една нощ

18 януари 2015 14 32

Защо си струва да опитате и това преживяване

Снимка:  Еntertainment Weekly

Снимка: Еntertainment Weekly

По принцип не ви агитираме да превръщате секса за една нощ във ваш модел на поведение, но все пак е факт, че той понякога може да ви бъде полезен. Първо бързият секс с непознат/непозната може да ви оправи настроението, да повдигне самочувствието ви и да ви избави от скуката и самотата. Освен това чрез него можете да срещнете и идеалната си половинка, кой знае?

Все пак ви съветваме да го практикувате само с човек, който наистина ви привлича физически, за да не се чувствате отвратително после. Дори да сте моногамни по природа, не пречи да се отдадете на няколко луди приключения, които да помните цял живот.

Ето и няколко добри причини да опитате секса за една нощ:

1. Ще се избавите от скуката.

Ако сте необвързани и прекарвате вечерите си сами пред телевизора, може би е време да измислите нещо по-забавно и вълнуващо. Защо това да не е бърз секс с непознат?

2. Не е нужно да си оправяте леглото на сутринта.

Ако сте преспали в дома на непознат, просто може да се изнижете на сутринта без да се притеснявате за вида на леглото или на косата си. Не е нужно да давате обяснения или да правите закуска на човека с когото сте прекарали нощта.

3. Ще изпитате оргазъм.

Ако от дълго време си нямате постоянен партньор, вероятно сексът с друг човек ви липсва. Самозадоволяването е хубаво, но невинаги е достатъчно.

4. Ще обогатите своя сексуален опит.

Ако наистина си нямате гадже от дълго време, вашите сексуални умения може да започнат да залиняват от липсата на практика. Ето защо е добре да опитвате от време на време секса за една нощ, колкото да се държите във форма.

5. Този секс е евтин.

Когато човек има връзка или се опитва да създаде такава, той излиза с половинката си по заведения, на кино, на боулинг и т. н., а тези неща струват пари. При бързия секс с непознат (стига да не говорим за платен секс), всичко от което имате нужда е празното жилище на един от двама ви.

6. Ще имате повече база за сравнения.

Ако се впускате в секс за една нощ-само с хора, към които сте физически привлечени, то вие в даден момент ще разберете какво ви харесва и какво не не само в леглото, но и като вид отношение. Важно е да си зададете някакви ясни критерии, когато сте в търсене на идеалната си половинка.

7. Ще изразходвате калории.

Сексът със сигурност е по-забавен от 30-минутно потене на бягаща пътека във фитнеса.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

"ненормален&quo ( преди 7 години )
Хората говорят за физиологични , не за "догматични" нужди ! съгласен съм с Тошко. той казва "стига да го искате (харесва )" това предполага и ниво на преценка и взети предпазни мерки От друга страна нищо радикално не се приема лесно , но в някакъв момент всички които го плюят стават негови радетели. Тайничко за него мечтаят , ала нямат доблест да признаят . Освен това да не забравяме настройката и предразсъдъците с които подхождаме. Ако знаем , че "нищо хубаво няма да излезе ..." то така и ще стане....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Тошко ( преди 9 години )
Отрицателните изказвания принадлежат на много задръстени хора - такива, които никой никога не е поискал за една нощ следвайки възприятието си за красота.Правете секс когато и където ви пожелаят, стига желанието да съвпада с вашето. Утре ще се събудите стари, нежелани или неможещи. Тогава можете да започнете да пишете отрицателни мнения като тези тук.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
teraflop ( преди 9 години )
Напротив,именно този секс никак не е евтин.Но тук не говорим за пари.Като искате цена,идете при ***.Но....има друга уловка-сексът с *** може да ви излезе много солено.Помнете,че проституцията в нашата разградена страна не е легална.Спомени-едва ли нещо положително ще ви остане.Ах,да не ме види този или тази!Къде да идем,с какво да се облека,та да не ме усетят?И так далее.Сексът за една нощ не е лесна работа.Ако не ви се отдава,не го правете.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
TUti-Fruti ( преди 9 години )
Suglasen sum po-gornite postove .Statiqta e dosta neumestna .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Normalni li ste da p ( преди 9 години )
Tolkova bezsmislena i maloumna statija otdavna ne e imalo! Vie normalni li ste da go pishete tova? Vie praktikuvate li go? Na kolko godini ste? Shtoto ne sqm chula njakoi koito da ne e sqjaljaval za podobni nehsta kato mine vreme... Dano horata (i osobeno mladite) koito chetat tuk, chetat tova neshto kritichno. Az prosto se ujasih kak moje takiva neshta da se pishat...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
me ( преди 9 години )
Вие добре ли сте????? Статията е повече от ***!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Данчо от жк"Мла ( преди 9 години )
Обикновено развращаване на Морала.....Тия човек може само да ги плюе!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар