IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да разберете дали той ви иска в леглото си, но не и в живота си

13 февруари 2015 14 01

4 признака, че той не е много сериозен към отношенията ви

Снимка: youtube.com

Снимка: youtube.com

За повечето жени всеки флирт, всяка интимност с мъж е прелюдия към сериозна връзка. Поне представителките на нежния пол се надяват на такава. Възможно е известно време те да се държат небрежно с мъжа, когото иначе доста харесват, но в главите им той е бъдещият им сериозен приятел.

Много малко са жените, които биха си легнали с даден мъж, ако не се надяваха на нещо повече. Истината обаче е, че много мъже се интересуват от дадена жена само докато я вкарат в леглото си, а после рязко губят интерес.

Ето и как да разберете дали мъжът, с когото се виждате, не ви желае само за секс:

1. Лош знак е, ако мъжът говори само за себе си.

Ако един мъж флиртува с вас, но говори само за себе си, без да направи и минимално усилие да разбере нещо повече за вас, значи не го е и грижа. Ако един мъж е истински заинтригуван от личността ви, той ще се опита да научи колкото се може повече информация за вас, за да намери допирни точки. Ако обаче той се надява само да ви вкара в леглото си, няма да му пука дали имате сходни интереси и разбирания за живота.

2. Той се възползва от вас.

Ако всеки път, когато излизате с този мъж, той определя правилата – къде да се видите, кога да се видите и колко да останете, значи има нещо подозрително. Освен това, ако той всеки път ви кани в апартамента си, вместо да ви изведе на заведение, значи няма желание да харчи пари за вас, но определено иска да спи с вас.

3. Той е супер разсеян, когато сте на среща.

Ако един мъж не може да се съсредоточи върху разговорите ви, докато сте на среща, а изглежда разсеян и се взира в телефона си през цялото време, определено той не цени компанията ви особено. Ако един мъж ви харесва наистина, неговото внимание ще е привлечено най-вече от персоната ви. Не ви трябва мъж, който ви забелязва само когато сте без дрехи.

4. Имате усещането, че той е на една крачка пред вас.

Когато един мъж наистина се интересува от една жена, той се държи малко непохватно, леко притеснено и т. н. Ако обаче ви се струва, че мъжът, който ви сваля се държи твърде отворено и наперено, значи сте попаднала на "играч“. Този тип се интересува само от лова. Той ще ви иска, докато не ви получи. Затова се държи и толкова самоуверено – просто не му пука, защото дори и да го отрежете, той ще насочи вниманието си към друга жена.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари