IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо ще имате късмет, ако се влюбите в момче от провинцията

27 февруари 2015 13 36

8 причини

Снимка; outnow.ch

Снимка; outnow.ch

В днешно време жените от големите градове са склонни да подценяват мъжете, които са родени на село или в някой малък град. Повечето дами се опитват да си намерят богато градско момче за да го направят свое гадже и дори съпруг.

Истината е, че мъжете от провинцията могат също да бъдат много интересни и забавни и дори да предложат нещо повече.

Вижте няколко неоспорими причини защо ще извадите късмет, ако се влюбите в момче от провинцията:

1. Тези мъже са с позитивна нагласа

Момчетата, родени на село, никога не са нещастни или негативно настроени към света. Те са забавни и позитивни и умеят да се наслаждават на всяка една минута от живота си. Освен това те не са сноби, а всички знаем, че снобите сами си измислят купища изисквания и очаквания, според които живеят.

2. Мъжете, израснали на село по-често са мъжкари

Момчетата от село са смели и мъжествени. Те не се страхуват от упоритата работа, могат да цепят дърва и изобщо тежкият физически труд не им е чужд, което пък значи, че имат минимум големи бицепси. Те не си губят времето в сърфиране в интернет, а по-скоро прекарват времето си на открито.

3. Такъв мъж ще се държи с вас като с принцеса

Ако вие сте градско момиче, което си е паднало по момче от село, то това момче наистина ще ви гледа с респект, сякаш сте божество. Този мъж ще се опитва да се погрижи за всички ваши нужди без да мрънка или да очаква нещо в замяна.

4. Този мъж ще е старомоден

Има нещо хубаво в старомодните мъже. Те уважават традициите, имат по-висок морал от модерните господа и като цяло имат добра ценностна система.

5. Този мъж вероятно има голяма къща в провинцията

Ако обектът на интереса ви е от селските райони, много е възможно да има голяма къща с красива градина, която да превъзхожда всеки един апартамент в големия град. Няма нищо по-хубаво от това да се събудиш от чуруликането на птиците и да изпиеш кафето си, гледайки живописната природа. Със сигурност е по-добре от ужасния звук на трафика и гледката на бетон.

6. Този мъж ще може да оправи всичко

Обикновено селските мъже са майстори по природа. Те знаят как и могат да поправят всичко! Те разбират от техника, автомобили и строителство. Може и да нямат диплома за висше образование, но със сигурност имат много умения.

7. Те знаят как да се отпуснат

Повечето мъже, родени в провинцията, знаят как да се отпуснат. Дори и да заживеят сред суетата на големия град, те винаги намират време за разходки и почивки на открито. Те със сигурност имат и някакви хобита, свързани с излети в природата.

8. Тези мъже са по-романтични

Мъжете, родени и израснали на село, често са имали хубаво, волно детство, което се е отразило на тяхната личност. Много е вероятно те да забелязват малките неща и да ценят милите жестове.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

do opash ( преди 8 години )
как прецени коя жена какво е склонна да жертва заради мъж??? И какво ако мъжа е строител или земеделец?!?!? Много лесно определяте всички жени, че са повърхностни и гледат материалната изгода, но ако вие мъжете се заглеждате повече в по-обикновените момичета , а не силиконените жрици ще намерите това, което търсите ... но уви
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
cowboy from north ( преди 9 години )
:: Е па затова заминавам да мием чинии в по голям западен град (не е София )още по голям и чужд , то и за друго и не ставам освен да слугуваме за без пари , сменяме една мизерия с друга , но имам правото на такава опция ,а къде mи е днк то , ми няма токова нещо ...... не и имало ....... :::::::
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Лили ( преди 9 години )
А дали авторът или авторката на тази статия е имал/а досег някога с такива момчета ? Защото не съм съгласна с написаното, а имам наблюдения. Не че няма такива мъже като описаните по-горе, но те са единични случаи и се срещат много рядко.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
От селски произход ( преди 9 години )
Младите мъже на село до един са мамини синчета. Ако се омъжите за такъв, пригответе се да му бъдете слугиня. Няма да видите мъж на село да простира пране, да разхожда бебе в количка, да си избърше трохите и да си измие чиниите и т.н. Повечето не работят, защото заплатите са прекалено мизерни, за да си надвият мързела.Интересното, че същите тези "селски" момчета, когато поживеят в града, започват да работят, научават се да готвят, да чистят и да перат.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
opash ( преди 9 години )
Тва не важи нито за българските мъже, нито за българските жени. Никоя жена от голям град няма да отиде в "голямата къща в провинцията", където има над 50% безработица, на мъжа от село, който е много вероятно да е вимирисано пиянде с ниско, никакво или недостатъчно образование, безработен или работещ от сутрин до вечер или като строител, или като земеделец. Аз също съм от провинцията, но също съм и реалист и виждам как стоят нещата - населението като цяло е вече крайно префърцунено, особено жените, и все по-малко хора са склонни да живеят на село / не в големия град.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
SS ( преди 9 години )
Ami az sym ot malak grad, no detsvoto si go prekarah na selo pri baba ili pri tatko na zastavata pri voinicite mu (toi beshe komandir na zastava v Granichni voiski). Beshe si fun, strelbi s avtomati, nariadi s voinicite po granicata, iazdene na slujebnite kone, hodene noshtem s voinicite, kogato ima predpolagaemo narushenie na granicata, abe beshe nezabravimo....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар