IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

7 предимства на неуспешните романтични срещи

19 март 2015 14 00

Какво можете да научите от този негативен опит

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Има една поговорка, че принцесата трябва да целуне няколко жаби, преди някоя от тях да се превърне в принца.

Ако вече сте преживели дузина неуспешни романтични срещи, сигурно вече си мислите, че никоя от вашите жаби няма да излезе принц. Но не се отчайвайте. Дори негативният опит в това отношение може да ви научи на нещо полезно.

Мъжът-мечта се намира изключително трудно, но това не означава, че трябва да се отказвате да го търсите.

Ето и какви са полезните неща, които ще ви останат като „багаж“ след всяка неуспешна среща:

1. Ще имате забавни истории за разказване.

Едно от най-хубавите неща на срещите-провал е, че те могат да ви предоставят чудесни истории, които после да разказвате на приятелите си и на които да се смеете. Едва ли нещо може да е било толкова лошо, че да не можете да се сетите с него с чувство за хумор. Колкото по-трагична е била вашата среща, толкова по-колоритна ще е историята ви!

2. Ще се усъвършенствате във флиртуването.

Ако често излизате по срещи (но всичките досега са били неуспешни), значи вие вече имате опит и не се държите нервно и неуверено, а по-скоро сте непринудена и забавна. Като цяло всяка една среща ви дава възможност да усъвършенствате своите умения за флирт, което пък от своя страна повишава самочувствието ви.

3. Може да откриете приятел в лицето на някой от несполучливите си партньори.

Дори да не си намерите гадже на някоя от тези срещи, много е възможно случайно да се натъкнете на мъж, който да се превърне във ваш добър приятел. Може би вие с него имате общи страсти и интереси, но просто не се привличате сексуално.

4. Ще разберете какво точно търсите.

Ако вече сте преживели дузина неуспешни срещи, но продължавате да търсите г-н Идеален, то поне вече знаете какво искате и какво не искате в бъдещия си партньор. Много е вероятно вече да сте осмислили за себе си, какви са характеристиките в мъжете, които не понасяте изобщо и кои са тези, които цените най-високо.

5. Ще имате повод да излезете от дома си.

Най-хубавото нещо на романтичните срещи е, че те са повод да си направите прическа, да се гримирате, да облечете най-хубавите си дрехи и да излезете от вкъщи. Дори да не прекарате много забавно, все пак ще изживеете нещо ново и различно от гледането на телевизия!

6. Ще откриете нови, готини заведения.

Покрай тези разочароващи срещи, вие със сигурност поне ще научите много нови места и заведения, които после можете да посещавате с приятелите си.

7. Ще усъвършенствате интуицията си.

Последното предимство на неуспешните срещи е фактът, че опитът ще ви помогне да развиете своята интуиция. Така, когато наистина се запознаете с приятен мъж, няма да се поколебаете да направите по-задълбочен контакт с него.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари