IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо кръшкачите винаги будят подозрение

29 март 2015 10 45

4 причини

Снимка; outnow.ch

Снимка; outnow.ch

Няма нужда да наемате частен детектив, ако имате подозрения, че партньорът ви ви изневерява. Истината е, че ако имате някакви съмнения, необходимо е само да започнете да наблюдавате по-внимателно половинката си, и скоро ще я уловите в крачка.

Защо ли? Защото повечето кръшкачи не успяват да прикрият следите си или изобщо не се стараят да го направят.

Ето и 4 причини защо те винаги намират начин да се издадат:

1. Кръшкачът вярва, че половинката му няма да го хване в крачка.

Това е изключително ключова причина – измамникът просто е смел, защото смята, че половинката му няма да се усети за изневярата никога. Точно затова някои мъже и жени продължават да поддържат извънбрачната си връзка дълъг период, като с времето стават все по-смели в действията си, поемайки все повече рискове. В крайна сметка дългосрочният им партньор започва да усеща, че е лъган, именно заради нелепите, зле скалъпени лъжи.

2. Кръшкачът смята, че половинката му ще му прости.

Много измамници, независимо от пола им, смятат, че като се разкаят за деянието си и половинката им веднага ще си ги прибере обратно. Те смятат, че грешката им не е достатъчна причина за развод или раздяла. Именно затова не се крият вманиачено, а оставят следи след себе си.

3. Кръшкачът е убеден, че не прави нещо кой знае колко нередно.

Има нагли хора, които смятат, че изневярата не е кой знае колко лошо деяние. Те не разбират, че това е предателство спрямо човека, който ги обича и че по този начин те го нараняват много. Добрата новина е, че това е причина още по-лесно да можете да хванете в крачка изневеряващия си съпруг или романтичен партньор и да вземете съответните мерки.

4. Кръшкачът видимо се променя.

Когато мъжете и жените изневеряват, те започват да се грижат повече за себе си и за външния си вид. Започват да правят промени в гардероба си, започват да използват нови изрази, да имат нови хобита и като цяло изглеждат някак по-различни и дори по-безгрижни. Освен това те често спират да правят секс с постоянната си половинка. Това са ясни знаци, че около тях се случва нещо нередно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

И аз също ( преди 9 години )
До Aз 00111123: И аз също. Така е най-добре, сам/а
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
zzzz ( преди 9 години )
До Aз 00111123: Колко са дълбоки чувствата няма нищо общо с продължителността им - краткотрайни или дълготрайни.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
кръшкач ( преди 9 години )
А кой говори за чувства? това, че е изчукал някоя, голяма работа станало. Ако при жените изневярата е в главите им и има чувства, при мъжете не е така. При нас е заложено да сеем на възможно повече места. ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Eли ( преди 9 години )
Четвъртата причина по ... странен начин "убеждава", че ... "се случва нещо нередно". :) Аз си мислех, че всички хора се грижат за външния си вид, а според статията САМО кръшкачите :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
pipinana ( преди 9 години )
Няма хитрец, дори и най-големият, който да е надхитрил съдбата си. Ще хитрува толкова, колкото му е дадено от Бога. И после няма право на снизхождение!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Aз 00111123 ( преди 9 години )
Защо да се занимвам с психонализа на изневеряващи-просто късаш и режеш, докато няма деца. Ако вече са се родили, да си мислил/а по-рано.Моето обяснение на този тип хора-те не могат да изпитват дълбоки чувства-краткотрайни и силни да, но не и дълбоки. Затова-ръцете долу от такива. По-добре сам/а. Преди години избрах този вариант и на съжалявам.Не е препоъчително, но е по-млкото зло.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар