IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо жените имат един мъж, при когото винаги се връщат

12 април 2015 10 40

С какво той ги привлича толкова?

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

С годините преминаваме през най-различни връзки и трупаме все по-голям опит. Той ни помага да се справяме с различни ситуации и да израстваме като личности.

Следвайки поговорката, че е човешко да се греши, се питаме обаче колко е божествено да се прощава и докога?

Колкото и емоционални възходи и падения да е имала една жена, често се случва така, че има един мъж в живота ѝ, от когото буквално няма отърваване. Тук не става въпрос за този, който ни преследва постоянно, а за този, когото ние преследваме.

Независимо дали през големи или малки периоди, ние винаги се връщаме към него и никога резултатът не е добър.

Дали е химия, първичен инстинкт или желанието да промениш някого по свой идеал, на теория винаги е по-различно, отколкото на практика.

Убеждаваме се, че това е любов и тя изисква жертви. Че никога не е перфектна и идеална, и продължаваме с този мазохистичен подход, който след всеки опит е все по-разрушителен за самите нас.

Защо почти всяка жена има един мъж в живота си, при когото винаги се връща?

1. Той ще те нарани отново и отново, но болката сякаш си заслужава

След като веднъж се изгориш на котлона, няма да сложиш ръката си отново, но си готова да се върнеш към тази болка. Ще си казваш, че си заслужава и това е цената, която трябва да платиш за истинската любов. Но когато наистина се влюбиш в правилния човек, ще разбереш, че точно тази емоция е като противоотрова на болката. Само истинска връзка може да помогне за зарастването на раните, които този мъж е оставил.

2. Той е човекът, който съсипва целия ти свят с едно съобщение, но все така гледаш постоянно телефона си

Понякога мълчанието е по-красноречиво от думите и липсата на внимание от този мъж е точният пример за това. Оставяш телефона си на звук и всяко позвъняване или вибрация те карат да подскочиш. Вълнението бързо се изпарява, когато видиш, че на екрана не е изписано неговото име. Колкото и грубо да звучи, неговите бавни отговори на твоите въпроси, липса на интерес и обаждания в два през нощта са просто тъжни доказателства за победата му над теб и твоята воля.

3. Той е луд по всичко друго, но не и по теб

Мъжът, при когото винаги се връщаш, е способен да даде всичките си спестявания за скъпи части за колата, билети за концерт или дреха, но никога не прави жертви за теб. До момента не е засвидетелствал каквото и да е внимание или жест и някак си, винаги е зает, когато ти си свободна. Не трябва да си по-важна от всичко останало на света, но все пак е добре да бъдеш част от живота му.

4. Никога не се извинява. За сметка на това, ти го правиш за двама

Така и не получи обяснение защо не ти върна обаждането и отговор на всеки твой въпрос е: „Бях зает“. Ти си неговото извинение, прошка и заниманието, когато му е скучно.

5. Никога не казва истината и винаги изненадва със зле скалъпена история

Не е необходимо да си детектив, за да ти е ясно, че голяма част от историите му са измислица. За една и съща ситуация получаваш различни обяснения и никога истината. Може би харесваш да има драма и някаква интрига в живота, но неговите оправдания са достойни за сценарий на филм от жанр фантастика. И дори няма да бъде номиниран за каквато и да е награда.

6. Събуждаш се с мисълта за него, но той никога не е до теб

Мислиш за него всеки ден и през всяка секунда. Не можеш да прекараш и пет минути без да фантазираш за думите му и без да усещаш присъствието му. Започваш все повече да се обсебваш от мисълта за него и да се чудиш защо той не мисли така за теб.

7. Той няма време за теб, а ти си готова да зарежеш всичко за него

Няма жена, която да не проявява любопитство. Независимо дали става въпрос да прегледаш телефона му, историята на браузъра или да преровиш шкафчетата му. Точно това „хоби“ е висша форма на мазохизъм. Редовното проверяване на всички профили в социалната мрежа ти доказва само и единствено, че той има време за всичко и всички останали, освен за теб.

8. Сравняваш всички мъже с него, а той никога не мисли за теб

Всеки мъж, когото срещнеш, неминуемо е сравнен с идеалния образ за мъжа, при когото винаги се връщаш. Единствената ти мисъл е кога ще приключи тази среща, за да му се обадиш.

Винаги се връщаш при него, защото той е именно този мъж, когото не можеш да имаш. Вариантите са или да намериш начин да се отървеш от мисълта за него, или да продължаваш да потъваш все повече и повече в този лабиринт. Фактът е, че той е без изход. Или поне не добър такъв.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Марго ( преди 8 години )
Как защо?Защото мъжете са нужда и необходимост за жените!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Пф ( преди 8 години )
А кой ви излъга, че жените имат мъж, при който се връщат винаги? На земята има повече от седем милиарда жители, осъзнайте се. Даже всички от тях да бяха хетеросексуални(което определено не е така), то отново тези жени, които се връщат винаги при един и същ мъж, щяха да са нищожно малко.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Trojka Ahilowa ( преди 8 години )
Abe, в кое село ги намирате тия жени, дето не могат да си платят сметките, мутри ли сте, какви сте, че все за жени със спонсори бълнувате
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
peguzi.m ( преди 8 години )
До ?: До зиза: =============вероятно сте прави и двете..ако не си плащате сметките..приказките увисватако нямате спонсори , Надявам се Пак..Мъже..скоро ще пишете по обратния начин..--------дано да греша..иначе е кофти ...за васи ще пиете вода от кладенеца ,където преди това сте плюли
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
зиза ( преди 8 години )
Аз такъв нямам, опита се един да ми го играе така, но :-D мнозина като него вече плакаха. Сега ме търси и върти опашка след сума години, ам аз го играя интересна. Защото въобще не ми пука за него!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 8 години )
Една такава искаше да се върне при мен, но я отрязах. Бягайте далеч от жени, които не си заслужават и не могат да ви оценят.Бъдете егоисти!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
? ( преди 8 години )
Какво го усуквате? Напишете просто - МОМИЧЕТА, НЕ СЕ ВЛЮБВАЙТЕ В ДОКАЗАНИ ЕГОИСТИ. А АКО ИСКАТЕ ТЕ ВСЕ ПАК ДА ВИ УВАЖАВАТ - НАРАНЕТЕ ГИ ТАКА, КАКТО ТЕ ВАС.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар