IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо когато сме обвързани, сме най-интересни?

2 май 2015 11 02

Закон на Мърфи: Повече възможности идват тогава, когато си зает

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Всички сме попадали в ситуации, достойни за Законите на Мърфи – когато закъсняваме и сме готови да дадем живота си само и само за едно свободно такси, всички са заети.

Филията обикновено винаги пада върху страната, от която е намазана в буквален и преносен смисъл. Всичко това е нещо, с което може да се свикне, макар и да е неприятно, но по-особен е случаят, когато става въпрос за връзки.

Как така винаги се получава, че в момента, в който сме щастливи, изведнъж сякаш светва зелена лампа в главата на мъжете около нас и те започват да ни търсят.

Обикновено това се случва САМО, когато наистина сме щастливи – ако сме необвързани, няма да бъде толкова интересно.

С какво толкова хората са по-привлекателни, когато обичат някого и как да го приложим, когато сме сами?

1. Бъдете сигурни във връзката, която имате със самите себе си

Едно от най-определящите неща в една връзка е сигурността, която имате. Ако нямате това нещо с половинка точно в този момент, то постарайте се да го имате със самите себе си. В крайна сметка, не ви трябва друг, за да се научите да обичате живота и себе си така, сякаш сте във връзка.

2. Бъдете повече себе си

Сигурността в една връзка ви дава възможност да бъдете точно такива, каквито сте. Отпада притеснението как изглеждате сутрин, непосредствено след като сте се събудили, и това ви учи да се оценявате сами и да имате самочувствие. Ако искате наистина да намерите мъж, който ви обича, започнете да упражнявате самоуважението.

3. Без следа от отчаяние

Виждали сме много пъти тези отчаяни жени в заведенията, които похотливо се усмихват на всички мъже в същата географска ширина. Това автоматично отблъсква представителите на силния пол (или поне сериозните такива), защото никой не иска толкова много достъпните неща. Замислете се над общовалидния принцип в човешката природа, че всеки желае в пъти повече това, което не може да има.

4. Никога не излизате, за да се закачате с мъже

Когато сте обвързани, излизанията ви с приятелки са основно, за да се позабавлявате, да се разнообразите и да се посмеете. Енергията се предава и може да важи с пълна сила и когато сте необвързани. Най-добрият начин да се запознаете с нов мъж е да не изненадате дори и себе си с прекалено високи очаквания.

5. Обличате се комфортно

Тези високи обувки и безумно късата пола... болезнено както за носене, така и за гледане. Начинът, по който се обличате, когато сте обвързани, е основният белег, който ви откроява от този тип жени. Опитайте, ще бъдете изненадани колко сексапилна може да е жената, която провокира, но не с дрехи.

6. Подходът ви е различен

Когато сте обвързани, подходът ви към всичко е много по-различен, отколкото когато сте необвързани. Не се оглеждате наоколо с цел да набележите поредния симпатяга, не правите странни физиономии, които си представяте, че са сексапилни и не се усмихвате на всеки, с когото се разминавате.

7. Просто сте щастливи

Истина е, че хората обичат да бъдат заобиколени от щастливи хора, защото те не ги натоварват и често, когато имат проблеми, точно те са спасителите на тяхното настроение. Със сигурност всичко е по-лесно и приятно, когато не е насила.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари