IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нещата, които той оценява, но не споделя

18 май 2015 11 27

Навиците на жените, които правят впечатление

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Когато става въпрос за връзки, комуникацията наистина е изключително важна. Това, колкото и клиширано да звучи, е тайният ключ към създаване на силна връзка между двама души.

Ако някои неща във вашия партньор са склонни да ви обидят или да ви накарат да се чувствате зле, не трябва да пазите това за себе си.

Придържайте се към добрия тон и обяснете кое действие от другата страна ви е накарало за момент да не бъдете щастливи.

Ще се изненадате колко по-лесни ще бъдат нещата и мигновено ще забравите за странните техники от типа на „аз не го търся, за да изглеждам недостъпна“.

Искреността изгражда стабилните основи на вашите отношения така, както нищо друго не може. Когато обаче става въпрос за мъжете, далеч нещата не се оказват толкова прости. Често срещано е явлението за невъзможност да се обяснят точно чувствата и емоциите.

Въпреки това, не подценявайте силата на мълчанието – има неща, които вашата половинка забелязва и те го карат да се влюбва още повече във вас, но просто не го споделя.

Обобщихме женските навици, които той намира за наистина очарователни.

Да, забелязва ги.

1. Играта с деца

Всяка жена изтръпва при вида на своя мъж, пленен от забавна игра с някое дете. Ефектът е обратен и при силната половина на човечеството, особено, ако все пак в главата му има някаква идея за създаване на семейство. Самата гледка на жена, която проявява майчин инстинкт и се грижи за дете е изключително мила, дори и да не ви го казва.

2. Гримирането, преди да се събуди той

Не става въпрос да поставите тон фон дьо тен и очна линия, а точно този сладък балсам за устни, който знаете, че обича. Дори и малко спирала на миглите, за да може първото нещо, което той види, да сте перфектната вие. Не си мислете, че не забелязва какво правите и как тихо се измъквате от леглото. За всеки е ясно, че никой не се събужда перфектен, но със сигурност оценява усилията, които полагате за него.

3. Изглеждате сладки, когато носите неговите дрехи

Това е със сигурност едно от най-любимите неща на жените – да носят големите дрехи на своите мъже. Някак си идеята, че се чувствате защитени и сигурни, ви прави щастливи. За мъжете гледката е изключително очарователна, тъй като изглеждате като малко дете, хванало дрехите на родителите си.

4. Гледате любимия му спорт, за да има как да говорите по темата

Темите за който и да е спорт определено невинаги са сред силните черти на жените. В повечето случаи, за жените не е ясно защо този мъж свири и размахва някакви цветни картончета, или как точно се очаква да изпратиш толкова малко топче за голф в далечна дупка. Колкото и да не разбирате, все пак стоите и се опитвате да хванете смисъла, само и само да можете да говорите и на тази тема с любимия – жертва, която той забелязва.

5. Леко ревнувате, но не го показвате

Казват, че ревността е най-лошата човешка черта, но някак си той го намира за сладко при вас. Разбира се, не става въпрос за този зверски скандал на средата на заведението, придружен от няколко счупени чаши и поне два избити зъба. Тук имаме предвид лекото притеснение, което изпитвате, когато той обърне внимание на друга жена. Според мъжете, това невинаги е обвързано с несигурност, а по-скоро е знак, че ви пука.

6. Звуците, които издавате, докато спите

Никой не е казал, че хъркате, спокойно. Въпреки това, всеки човек издава някакви звуци, докато спи, които също като аромата, са строго индивидуални. Въпреки това, по този начин го привързвате още повече към себе си, защото го приема за сладко и мило.

7. Понякога го раздавате по-независима, отколкото сте

Всички знаем, че сте независима. Именно това е и една от основните черти, заради които мъжете харесват една жена. Въпреки това, вие сте човек и дори и на вас се налага понякога някой да окаже помощ. В това няма нищо лошо – даже напротив. Мъжете виждат тези неща и уважават високите критерии, които сами сте си поставили.

8. Страх ви е от майка му

Срещите с майката на вашата половинка могат да бъдат доста притеснителни. Все пак, знаете, че мнението на тази жена има значение и искате да се представите подобаващо. Всеки мъж си дава сметка за това и със сигурност се радва на вашето старание.

9. Носите дрехи, които му харесват

Мъжете се радват винаги, когато тяхното мнение има значение. Не мислете, че не оценяват факта, че ги послушахте и най-накрая сложихте любимата червена рокля. Неговата любима, но все пак...

10. Старанието ви да се харесате на приятелите

Приятелският кръг може да бъде ужасяващ. Невинаги всички са идеални и често има поне един тъп приятел, който пуска смотани шеги и някак си имате чувството, че не ви приема насериозно. Вие преглъщате за секунда и си казвате, че това е компромис и ще замълчите. И мъжът ви го вижда.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Анчо ( преди 8 години )
анонимен ( преди 8 години )