IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 начина да се отървете от лепката

20 май 2015 12 44

Без да разбивате сърцето му/ѝ

Снимка; outnow.ch

Снимка; outnow.ch

Много свободни, необвързани мъже/жени правят грешката да обърнат внимание на човек от противоположния пол, а след това рязко да изгубят интерес към него.

В резултат на това мъжът/жената може да си помисли, че има шанс и да продължи да ухажва настоятелно обекта на желанията си, докато тя/той не събере смелост да го отреже директно

Ако по някаква причина сте попаднали в подобна ситуация, но не желаете да се държите грубо с вашия ухажор, за да не нараните чувствата му/ѝ, то ще трябва да намерите начин да отклоните вниманието му/й елегантно.

Опитайте тези изпитани трикове:

1. Правете се на обвързан/а

Дори да сте необвързан и този човек да го знае, опитайте се да го подведете и да го убедите, че си имате гадже, което е в чужбина/провинцията. Освен това се правете на много ангажирани с работа и просто кажете, че нямате никакво време за срещи и дори за разговори.

2. Не му/ѝ давайте повод за комуникация

Ако този човек ви пише съобщения, на които вие отговаряте, то това не е много разумно от ваша страна. Просто спрете да откликвате и кажете, че сте твърде заети. Ако ви е страх да не го/я обидите, опитайте индиректен подход като отговаряте на едно от всеки три съобщения. Това ще отнеме известно време, но все някога този човек ще усети, че интересът е едностранчив.

3. Водете със себе си приятел

Ако този човек продължава да е вкопчен във вас и ако сте в една компания и няма как да го избегнете, гледайте да не оставате насаме с него/нея. В случай, че се притеснявате, че му/ѝ изпращате смесени послания, то ако винаги с вас има трети човек, той ще се усети, че пазите известна дистанция. Освен това когато стане въпрос, винаги му казвайте, че виждате в негово/нейно лице свой добър приятел, за да е ясно, че не го възприемате за евентуално гадже.

4. Споменавайте други мъже/жени

Както вече казахме, може да сте в една компания с този човек и да няма как да го избегнете. Затова когато говорите с него, от време на време вмъквайте нещо за това, че сте си харесали даден мъж/жена в бара. Чувайки, че не е обект на вашите чувства, той/тя все ще се усети, че няма големи шансове с вас. Така хем го/я отхвърляте, хем не разбивате сърцето му/ѝ грубо.

5. Бъдете директни

Ако всичко друго се провали, по-добре бъдете откровени и кажете на този човек, че го приемате само за приятел и за нищо повече. Споменете му/ѝ, че не искате да му/ѝ губите времето.

Мъжете предпочитат жените да бъдат честни с тях дори да ги наранят. Дамите, от своя страна, са по-чувствителни и обидчиви, но и те не обичат да си губят времето с изгубени каузи!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари