IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кога половинката само ви разиграва?

31 май 2015 12 00

Знаците, че е време да пуснете „играча“ да си ходи

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Мислите, че си имате работа с играч? Време е да го помолите да затвори вратата... от външната ѝ страна.

Този тип индивиди далеч няма да се променят заради вас и дори да изглежда, че е склонен на компромиси, това е временно явление.

Тъй като житейският ни опит ни среща с всякакви „породи“ мъже, със сигурност вече можем откровено и честно да разпознаем първите признаци. Опитайте се да се абстрахирате от невероятния образ, който сте си изградили за този мъж и погледнете обективно на него.

Да, може да е много хубав, но това не е оправдание за напълно безотговорното и несериозно отношение към вас.

Кога играчът просто се забавлява и най-доброто, което можете да направите, е да не си губите ценното време с него?

1. Телефонът

Един от най-съществените знаци, че не сте единствените в живота на един мъж/жена, е неговият телефон. Мислите ли, че няма реална причина за това телефонът винаги да е с екрана надолу и да е без звук? Грешите. Да, невъзпитано е когато някой се рови непрестанно в социалните мрежи, но ясно си личи кога някой крие от вас нещо. Дори не се опитвайте да го погледнете – „половинката“ няма да ви разреши.

2. Не ви отговаря

Той/тя не отговаря на съобщенията ви? Не е проблем, когато става въпрос за няколко часа. Все пак, всички имат своите задачи и задължения, и нямат възможност постоянно да стоят до телефона. Но ако не ви върне обаждане повече от един ден, това е съвсем друго. По-добре е да приемете факта, че мъжът/жената или не ви харесва достатъчно, или просто няма интерес. Замислете се колко пъти сте излизали на среща с някого, на когото после не сте отговаряли.

3. Вие имате нещо, което той/тя иска

Интересите са велика движеща сила, която често определя поведението на хората. Той/тя е искал нещо от вас, но в момента, в който го получи, започва да се държи много по-дистанцирано. Колкото и грубо да звучи, в момента, в който получим това, което ни трябва, вече нямаме нужда от този човек в живота си. Дали е така или не, само времето ще покаже.

4. Фейсбук, Инстаграм, Вайбър и така нататък

Социалните платформи и пристрастяването към тях от страна на един човек имат еднозначно послание, когато става въпрос за интимен живот. Този, който не може да се отдели от всички снимки на други хора и изпитва нужда постоянно да гледа за нещо ново, обикновено е човек, за когото количеството е по-важно от качеството. Приоритети.

5. Вече не намира време за вас

В началото всичко беше чудесно – виждахте се всеки ден и прекарвахте невероятно. През времето, в което не сте заедно, си пишехте или си говорехте по телефона. Изведнъж това става все по-рядко, докато не се разреди до вяло обаждане на петия ден. Не е нужно да се чудите – просто вече е ясно, че ви има и е изгубил/а интерес. Случва се, всички сме хора, но не се надявайте, че ще възвърнете искрата просто така. Най-добре е да продължите напред.

6. Тежка връзка

Знаете, че той/тя се е разделил с дългогодишната си половинка преди две седмици. Наистина ли очаквате, че вие сте новата любов и вашата приказка просто сега започва? Истината е, че подобни истории много рядко завършват с добър край и обикновено очакванията се разминават с реалността.

7. Интуиция

Интуицията е много силен коз, който може да ви предпази. Обикновено ако усещате, че нещо не е наред или че не сте единствените, шансовете са по-скоро да сте прави. Опитът доказва, че колкото повече съмнения имаме към някого, толкова по-оправдани са те. Доверявайте се на шестото си чувство.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари