IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво трябва да знаете, ако излизате с жена, минала 30-те

26 юли 2015 09 01

Топ 10

Снимка; outnow.ch

Снимка; outnow.ch

Ако сте мъж, чиято приятелка е вече в декадата на 30-те си години, вие трябва да знаете, че тя няма да реагира и да се държи като момиче на 20 и няколко години.

Хората се променят с възрастта и това се отразява много на отношението им към връзките като цяло.

Ето и няколко факта, които ще ви помогнат да разберете по-добре вашата нова, 30 и няколко годишна приятелка:

1. Щом е започнала да излиза с вас, тя със сигурност е видяла нещо специално у вас.

Жените на тази възраст нямат време за губене. Те не излизат с мъже „само за спорта“, а отделят време само на тези представители на силния пол, които им се струват надеждни и перспективни. Със сигурност, на този етап от живота си, тази жена вече знае какъв тип партньор иска и с какъв би била съвместима.

2. Тя знае как да се забавлява.

Жените над 30 години не са загубили желанието си за забавления, с малката разлика, че те знаят много добре какво им носи радост и удоволствие и какво – не.

3. Тя няма да има желание да „играе игрички“.

Общуването ви с тази жена ще е ефективно и пълноценно, защото тя знае коя е и е наясно какво иска от живота. Тя вероятно няма да има проблеми с егото и самочувствието си, подобно на по-младите, все още неориентирани момичета. Така че няма да се опитва да ви мотае, да ви играе игрички или да се прави на такава, каквато не е.

4. Тя е невероятна в леглото!

Жените достигат своя апогей в секса между 30 и 40 години. Освен това е много възможно вашата приятелка вече да се е освободила от комплексите си и да се чувства комфортно с тялото си. След като минат 30-те, жените стават по-смели любовници и са по-готови да си кажат какво очакват от партньора си по време на интимност. Освен това, те вече са натрупали известен опит в секса.

5. Тя е уверена.

Вече казахме, че на тази възраст жените обикновено вече са започнали да се чувстват добре в кожата си. В 30-те си години жената вече има някаква кариера, самостоятелна е и знае как да постигне максимума от външния си вид.

6. Тя няма време за драми и издънки.

Вече казахме, че времето на тази жена ѝ е твърде ценно, че да го губи в разиграване и излишни драми. Ако досега тази дама не е създала семейство – тя ще има ясна цел в живота си, която ще преследва. Тоест, тя няма да е склонна да прави много компромиси с връзката ви – много е вероятно да ви каже сбогом още след първата ви по-сериозна издънка.

7. Тя вече не е жертва на модата.

Най-вероятно вашата нова приятелка вече си е изградила собствен моден стил. Нейният гардероб сигурно ще е пълен с висококачествени, но по-класически тоалети.

8. Тя няма да иска да се превръща във ваша майка.

Или пък в личен асистент. Тази жена ще търси мъж, който е способен сам да се грижи за себе си, който е организиран, чист и който не изисква ежедневни грижи като малко хленчещо дете.

9. Тя умее да се грижи за себе си.

Тази жена е минала възрастта, в която е търсила кой да се погрижи за нея. По-вероятно е тя вече да е поела живота си в свои ръце. Сигурно си има свой дом, стабилни доходи и хубава професия. Тя не търси мъж, който да я издържа, а мъж, който да ѝ бъде достоен партньор в живота.

10. Тя няма да се опитва да ви променя.

След като минат 30-те хората вече си имат изграден характер и не са много склонни да се променят, дори и в името на любовта. Тази жена вероятно е наясно с това и няма да се опитва да ви променя, но няма да е съгласна и ако вие се опитвате да я превръщате в някой друг.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари