IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какъв мъж си търсите = кой принц на Дисни харесвате

30 юли 2015 13 14

Кой тип е вашият: Звярът или играчът Аладин?

Снимка: Disney

Снимка: Disney

Всяко малко момиче обожава да слуша приказки за принцеси и принцове и да гледа филмите на Дисни, със същите познати персонажи.

В същото време всяко момиче си има както любима принцеса, с която се идентифицира, така и любим принц, по който проектира отношението си към мъжете.

В зависимост от това за кой принц сте жадувала като малка, можем да заключим какъв е вашият типаж за идеален мъж.

Независимо дали става дума за богатство, сила, добър външен вид или горещ темперамент, вие най-вероятно сте била привлечена от един и същи вид мъжки характеристики.

Ето и какво показва вкусът ви към принцовете на Дисни за това какъв мъж си търсите в живота:

1. Очарователният принц на Пепеляшка

Ако харесвате този принц, вие сте привлечена от добрите момчета, които вървят нагоре и напред в живота. Вие обичате да бъдете преследвана и ухажвана. Вашият идеален тип е свестен мъж от здраво семейство, който да има и пари в банката. Освен това искате той да няма нищо против вашия по-скромен произход и да е готов да реши всичките ви проблеми.

2. Аладин – принцът на принцеса Жасмин

Ако Аладин ви допада най-много, значи харесвате лошите момчета, които си изкарват парите по не съвсем честен начин. За вас е по-важно, когато поискате любимият ви да може да ви осигури „летящо килимче“, палат и да ви отведе до която точка на света решите. Харесвате интригуващи, самостоятелни мъже с чувство за хумор, които имат късмет в живота.

3. Принц Филип на Спящата красавица Аврора

Ако този принц ви е любим, значи без да осъзнавате, търсите мъж с нежна душа, който да обича природата и да има добър външен вид. Това е мъж, който броди из горите и е готов да се сражава с всякакви измислени дракони и магьосници. Тоест, вашият идеален мъж трябва да има доста развинтено въображение, но пък да държи само на вас и вие да сте основен приоритет в живота му.

4. Принц Ерик на Малката русалка Ариел

Ако си падате по този принц, значи харесвате хубавците с перфектно поддържани тела. Явно си търсите приятел, който да има добри финансови възможности (да може да ви вози с яхта) и който да си пада по лукса (да има къща на плажа). Освен това харесвате мъже, които имат отношение към музиката и морето. Явно не си падате по работохолиците.

5. Звярът на Красавицата Бел

Ако харесвате Звяра, вие обичате силните мъже с буен нрав, които имат малко, но верни приятели. Вие си падате по типове с мрачно излъчване, но с мощно присъствие и силна воля. Явно вие не държите на добрата визия на своя партньор. В същото време ви допадат мъже-естети, които обичат цветята и ценят красивото в живота. Само не забравяйте, че преди да бъде превърнат в звяр, този принц е бил жесток, надменен и с голямо его.

 

6. Джон Смит – любимият на Покахонтас

Ако харесвате този персонаж на Дисни, значи харесвате мъжете с приключенски дух – мъжете откриватели. Вие сте готови да следвате до края на света такъв мъж, с надеждата, че той няма да разбие сърцето ви с някое друго местно момиче. Допадат ви очарователните и съблазнителни представители на силния пол, които имат независим дух.

 

7. Ли Шанг – любимият на Мулан

Ако харесвате този герой, значи си падате по оригиналните мъже и нямате етнически и расови скрупули. Допадат ви по-тихите, лоялни представители на силния пол, които винаги са готови да защитят честта си. Такъв мъж би очаровал родителите ви, защото под силната си външност крие добро сърце. Този тип мъже обаче търсят силни жени, които могат да се защитават и сами, ако се налага.

8. Принцът на Снежанка

Ако това е любимият ви принц, значи си търсите широко-скроен мъж, който да не ви ревнува от вашите приятели от силния пол (да не забравяме 7-те джуджета). Този принц има малка роля – появява се в края на приказката, за да съживи мъртвата принцеса с целувка. Тоест, вие искате партньор, който да ви остави да си живеете спокойно, запазвайки своята независимост, а не такъв, който да се мъчи да ви налага разбиранията си и да ви обсебва.

9. Принц Навийн от „Принцесата и жабокът“

Този принц беше разорен, мързелив и разглезен и нямаше никакви стремежи за кариера. Той си беше безделник и ако ви допада – имате проблем. В същото време той обича музиката, жените и парите, но пък превръщайки се в жаба, научава стойността на истинската любов. И все пак не се доверявайте лесно на подобен вид мъже!

10. Флин Райдър – принцът на Рапунцел

Този принц е волен ездач, който обича да пътува и по пътя си да преодолява премеждия. Той е чаровен, има горещ темперамент и не е егоистичен. Флин вероятно е най-веселият и най-щурият от всички принцове на Дисни. Кой не би искал такъв симпатичен и лоялен мъж за свой спътник в живота? Но пък и Рапунцел е много интригуващо и красиво момиче!

Снимки: Disney

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 8 години )
Мисля, че най-важният принц е забравен!!! Къде е Шрек?!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ЗАИНТРИГУВАН ( преди 8 години )
дали пък просто не правите реклама на Дисни по завоалиран начин. Само се питам. А МАЛКИТЕ МОМИЧЕНЦА СЪС СИГУРНОСТ не класифицират герои на Дисни. По-големите пък нямат нужда от подобни разяснения. Все пак хубава презентация на тема героите на Дисни. Следващият път може да се подсетите,че имаме и български народни приказки...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар