IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Недостатъците в половинката, които се оказват предимства

5 август 2015 09 41

Когато минусите стават плюсове

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Понякога търсенето на перфектната половинка може да отнеме меко казано много време.

Комбинацията от черти, които търсим и държим човекът до нас да притежава, не винаги идват в опаковката, в която ни се иска и обратното.

Ако се замислим повече, някои от най-големите недостатъци, които откриваме в дадена личност, съставят неговия характер такъв, какъвто е.

Индивидуалностите може и да не се подчиняват винаги на теорията, че противоположностите се привличат, но има дадени недостатъци в половинката ни, които всъщност са си истински плюсове за една бъдеща връзка. Или съществуваща такава.

Представяме ви моментите, в които минусите могат да се превърнат не просто в плюсове, а в причина да се влюбим до уши.

1. Обича да се забавлява

Не всички имат еднакъв начин на живот и дефиницията за перфектна вечер обикновено не включва стоене на дивана пред лаптопа и поредният епизод на някой сериал. Ако половинката ви предпочита да се забавлява с приятели и да прекарва свободното си време в разговори, то със сигурност това е минус, който лесно може да стане плюс. Просто добавете себе си в уравнението и се насладете на приятните мигове.

2. Семейството е приоритет пред приятелите

Ако вашата „изгора“ не пропуска семейните вечери или срещи с приятели за сметка на поредната вечер с вас, не бързайте да съдите. Това може да означава, че човекът до вас не е готов да жертва социалния си живот за сметка на личния такъв. А се дразните на приятелите, които в момента, в който се обвържат с някого, забравят дори да ви се обадят, нали? Не се превръщайте в един от тях.

3. Има твърде много приятели, които са мъже/жени

Тук засягаме една от най-обсъжданите теми за приятелство между представители на различния пол. В действителност, такова е абсолютно възможно и примери може да даде всеки един човек, който може да се похвали с нормален социален живот. В крайна сметка, всеки, който има поне една активна гънка в своя мозък може да разграничи сексуалното привличане и животинския нагон от приятен разговор с интересна личност, която познава от много време.

4. Странен е

Хората, които биват дефинирани за „странни“ заради различно чувство за хумор или са готови да правят различни и нестандартни неща просто защото са забавни, не винаги говорят лошо. В крайна сметка, най-важното нещо е да можете да се изненадвате по нещо всеки път и всичко да бъде в граници.

5. Мрази да пише съобщения

Забързаните графици често ни натоварват с повече от едно неща и последното, за което имаме време, е да отговорим на поредното съобщение, гласящо „забавното“: „Как си?“. Понякога това е мил жест, но понякога просто приоритетите не позволяват да отговорим веднага. Ако новият обект на вашите чувства не обича да пише съобщения или не ви засипва с кратки sms-и, не бързайте да го отписвате. По-скоро се съсредоточете върху вашата работа и в края на деня се вижте.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари