IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какъв секс правят двойките в сериозна връзка

21 октомври 2015 14 20

6 основни вида

Снимка:outnow.ch

Снимка:outnow.ch

Сексолозите винаги съветват двойките да се стремят да правят разнообразен секс, за да поддържат пламъка помежду си. Факт е обаче, че сексът между двама души е различен всеки път, така или иначе.

Дори човек да е в сериозна дългогодишна връзка, сексът се променя с времето. Макар че вероятно има милиард начини да правите любов с половинката си, тук са 6-те най-основни, които са характерни за хората, имащи до себе си постоянен партньор от дълго време.

Ето ги и тях:

1. Секс като за първи път

Дори да имате дългогодишен партньор, със сигурност от време на време ще ви се случва и двамата едновременно да сте на експериментаторска вълна. Тоест, да правите секс на ново място, по нов начин, да опитате нови пози и техники, и като цяло усещането ви да бъде сякаш това ви се случва за първи път.

2. Планиран секс

Двойките в сериозна връзка често си имат специална вечер от седмицата, посветена на интимности. Обикновено това е вечер от уикенда, когато те традиционно излизат на заведение, на кино или с приятели и знаят, че след като се приберат, ще хвърлят енергия и в леглото – дори да са уморени.

3. Страстен секс

Сексът невинаги е страстен. Понякога, може би по-скоро често, той е монотонен между партньорите със сериозни отношения. Почти всяка двойка обаче съумява от време на време да събуди страстта помежду си. Обикновено това става изведнъж, без предупреждение, внезапно. Ако връзката между двама души е пълноценна, партньорите успяват да върнат въпросната страст в леглото си.

4. Ленив секс

Както вече казахме, дългогодишните партньори често се придържат към този тип секс. Те го правят бавно, без да бързат, защото така или иначе знаят, че ще бъдат заедно цяла нощ.

5. Бърз секс преди работа

Бързият секс сутрин преди излизане е идеален начин и двамата партньори да започнат деня си по един позитивен начин. Този секс обикновено се прави с дрехи, на вратата или на дивана в хола. Актът е донякъде делови и припрян, но пък ефектът от него винаги е много добър.

6. Спокоен секс

Когато двама души са в дългогодишна сериозна връзка, те често правят секс, не защото са зажаднели за ласки, а защото винаги има с кого да го правят. Те знаят, че могат да се отдадат на интимности с половинката винаги, когато поискат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари