IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Умни трикове, с които ще плените мъжа

29 октомври 2015 06 00

И ще се превърнете в единствена за Него

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

„Как да спечеля този мъж? А как да го задържа до себе си?“ Това са въпроси, които всяка жена си е задавала в определен момент от живота си.

Истината е, че за да се превърнете в единствена за Него, е необходимо да притежавате цял арсенал от качества и умения. Само така ще спечелите сърцето му завинаги! Не си мислете обаче, че дълбокото деколте и предизвикателното поведение ще го накарат да се влюби във вас. Тъкмо обратното – събуждайки дремещия в него първосигнален хищник, вие го карате да бъде жаден за похот. Но не и за любов.

Всъщност емоционалното привличане е много по-важно от физическото – тъкмо то е в състояние да накара един мъж да повярва, че вие сте перфектната жена. Тогава вие ще заплените мислите му, той ще започне да ви възприема като уникална и специална, а уважението и почитта му са ви в кърпа вързани.

За да възникне това привличане, е необходимо да приложите няколко трика. Усвоите ли ги, за вас вече няма да е проблем да завъртите главата на своя избраник. Сигурно знаете, че на някои дами сякаш им идва отвътре да очароват представителите на силния пол. Това не е случайност, а плод на техните действия – независимо дали са обмислени, или интуитивни.

В своята книга „Единствена за Него“ експертът по успешни връзки Кристиян Коен описва доста точно тайните на успешните жени.

Ето и няколко негови съвета как да задържите интереса на любимия мъж, независимо от това в кой етап на връзката ви се намирате:

Бъдете уникална и непредсказуема!

Само така ще съумеете да запазите нивата на емоционалното привличане наистина високи. Всяко ваше действие трябва да го изненадва приятно – в противен случай има опасност бързо да му омръзнете.

Бъдете закачлива и флиртувайте!

Няма значение от колко време сте заедно. Никога не си позволявайте да се успокоите, че е ваш и да започнете да се държите като една от онези скучни жени, които го отегчават безвъзвратно.

Бъдете уверена и спокойна!

Мъжете искат жена, която упражнява контрол върху себе си, върху ситуацията, върху живота си. За да разберат дали срещу тях има уверена и спокойна личност, те я предизвикват. В случай че запазвате самообладание дори при най-грубите му провокации, значи сте намерили ключа към емоционалното привличане.

Бъдете пряма и откровена!

Ако сте мила на всяка цена, допускате голяма грешка. Може би каквото и да каже той, дори някоя откровена глупост, вие кимате утвърдително с глуповата усмивка на уста? В такъв случай имайте предвид, че няма да сте заедно още дълго. Мъжете предпочитат тяхната половинка да бъде достатъчно смела, за да им казва истината в очите.

Бъдете готови за промяна!

Слабо вероятно е перфектната връзка да дойде даром. Ако целенасочено работите над себе си обаче, бихте могли да обърнете нещата в своя полза. Още сега може да се включите в безплатния видео тренинг „Как да станеш неустоима за мъжете“, създаден от Кристиян Коен. В него ще откриете още няколко хитри трика, които ще накарат представителите на силния пол да полудеят по вас!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари