IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дръпнеш тревица, дръпнеш две – в секса е добре!

16 ноември 2015 18 07

Мъжете, които пушат канабис били „зверове“ в леглото

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Дръпнеш тревица, дръпнеш две – в секса е добре! Такъв извод може да се направи след анкета, поръчана от марка презервативи.

Мъжете, които пушат канабис, правят по-чест и по-добър секс от останалите, установи проучване, представено във в.„Метро“.

В него са участвали над половин милион души на възраст между 18 и 34 години.

14 на сто от анкетираните, които пушели трева всеки ден, се радват на весел креват и са се похвалили, че правят секс по няколко пъти на ден. Сред непушачите с подобни постижения били само 5 на сто.

Редовните пушачи на трева имат и по-голяма бройка жени в тефтерчетата си. 37 на сто от тях признали, че са имали 15 или повече партньорки, докато при въздържателите този процент е повече от двойно по-малък – 15.

Предимствата на любовния фронт за пушачите на марихуана продължават с по-лесното намиране на партньорка за секс за една нощ. Те също губели и девствеността си в по-ранна възраст, което е спорно доколко е радващо. Учените все пак предупреждават, че при прекаляване с канабиса започват проблемите с ерекцията, както се случва и с хората, които не могат само с чашка.

Пушачите на трева обаче давали висока оценка на своите сексуални подвизи. 59 на сто от тях ги определяли като „удивителни“. Подобно самочувствие имали едва 41 на сто от непушачите.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

д-р Петров ( преди 8 години )
Открита реклама,лъжи и внушения за употреба на наркотици!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Лили ( преди 8 години )
А инсулта след тревицата? И коя по-точно? Защото тя е над 10 вида?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар