IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да разделите двама души, които не си подхождат

27 ноември 2015 14 30

С други думи 7 начина да се превърнете в Троянския кон

Снимка; outnow.ch

Снимка; outnow.ch

Ако вие грижа за даден човек – ваш приятел или роднина, който е в неподходяща връзка, опитайте се да се намесите и да го спасите.

Много хора стоят отстрани и гледат как техен близък страда тихо и в агония изтърпява сложни и/или унизителни взаимоотношения с партньора си.

В края на краищата, ако цените и обичате този човек, трябва да действате отговорно.

Намерете начин да изобличите недостойната половинка на вашия близък или приятел. Ако тя му изневерява – докажете му, ако тя го лъже по друг начин – кажете му и т. н. Просто вземете нещата в свои ръце и се превърнете в Троянския кон, който ще сложи край на тази връзка.

Само така ще спестите мъката на своя приятел, а той ще разбере, че винаги може да се опре на вас. Ето и как да го направите, така че да не се набивате на очи:

Дръжте двойката в близкия си приятелски кръг

Вие знаете поговорката „Дръж приятелите си близо, а враговете си още по-близо“, нали? Бъдете приятелски настроени, любезни и се дръжте мило с „врага“. Опитайте да се превърнете в довереник на своя близък, за когото считате, че има неподходящ партньор. Така ще вникнете по-дълбоко в проблемите на двойката и ще измислите начин как да ги разделите.

Подбудете неприятностите

Изтъквайте небрежно всички черни точки на гаджето на приятеля си/приятелката си, които категорично не одобрявате. Припомняйте ѝ как той е закъснял за срещата, как се е напил и я е изложил, как се е държал съмнително и т. н. Въпросът е вашият близък да стане подозрителен относно партньора си.

Пуснете бившия обратно в играта

Ако вашата приятелка има неподходящо гадже в момента, но знаете, че експоловинката ѝ все още я обича, свържете се с него и го включете в приятелския си кръг. Вашата приятелка рано или късно ще види разликите – сегашният и приятел е груб, егоист и безотговорен, а бившият – добър, щедър и грижовен.

Намерете начин да разделите двойката дори и за кратко

Поканете своя приятел на почивка по мъжки/по женски, без половинката му. Помолете го да ви дойде на гости, да излезе с вас на заведение, да ви придружи на парти и т. н., но пак да е сам. Ако е необходимо, можете да се преструвате, че наистина няма с кого да отидете.

Намерете по-добра алтернатива

Ако знаете, че вашата приятелка има лош вкус към мъжете и все се хваща със странни типове, намерете ѝ мъж вие. Говорете ѝ за този човек известно време, като го рекламирате усилено. Говорете ѝ че това е мъж-мечта, инженер или лекар, който има високи доходи, възпитан и интелигентен, а на всичкото отгоре изглежда супер.

Хванете гаджето-враг в издънка

Ако знаете, че той мами приятелката ви, ако крие нещо – изобличете лъжеца. Важно е да го направите, преди връзката да е станала твърде сериозна. Ако обаче няма за какво да се хванете, по-добре си мълчете, за да не излезете вие лошият.

Наливайте масло в огъня

Ако вашата приятелка започне да ви се оплаква от неподходящото си гадже, вие хванете бика за рогата и започнете да го критикувате, коментирайки всичките му недостатъци от А до Я. И все пак не забравяйте, че за да искате да разделите дадена двойка, трябва да имате много добри и уважителни причини. Например, да сте убедени, че тези отношения са токсични и пречат на благополучието на вашия близък.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

reniaa ( преди 8 години )
става въпрос за отровни и токсични връзки ,когато са вредни за човека.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
олеле ( преди 8 години )
По-безчовечни съвети не съм чела. Наистина ли има такива хора. Ужас. Kakvi pri
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
az ( преди 8 години )
Анонимен ( преди 8 години )
Емоционалното развитие на автора/ката е спряло около 6-7 клас. Или е ***/на. А приятеля/ката, поддал/а се на такава мръсотия е недостойно за внимание мекотело!Това е ПЪЛНО безумие! Пожелавам му/и да го/я разделят на базата на неговите съвети.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар