IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нова мода: Мъж за гушкане под наем

29 ноември 2015 15 31

Дамите нямат право да интимничат с красавците

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Самотните жени имат повод за радост, поне тези в Япония. Фирмата „Сойнея“ влезе в полезрението с нестандартна услуга – осигурява под наем за една нощ красиви мъже срещу 540 британски лири.

Клиентките обаче могат да се надяват единствено на платоническо гушкане и мили думи, пише в. „Дейли мейл“.

Фирмата от Токио разполага с 30-ина модела, като тя смята, че мъжете гарантирано ще освободят клиентките от чувството им за самота и че неусетно ще ги поведат към света на сънищата.

Наемът за двучасов сън с придружител струва еквивалента на 108 британски лири. Сумата скача двойно – 216 лири, за 4-часово пътешествие в света на сънищата. Ако се заложи на наем от 540 лири, услугата включва гушкане цяла нощ, а преди това готвене и вечеря с клиентката.

Като допълнителна опция със заплащане се предлага придружаване в ресторант или почистване на дома. Таргет групата на фирмата е заможните 30-40 годишни жени, въпреки че нерядко се явяват и 60-годишни клиентки.

На дамите не е позволено да пипат красавците по интимен начин, да ги снимат или да си определят други срещи, без знанието на агенцията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 8 години )