IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Перфектният любовник – нисък и плешив

14 декември 2015 16 05

Високите мъже не впечатляват в кревата

Не всичко е мускули. Снимка: Reuters

Не всичко е мускули. Снимка: Reuters

„Колкото по-малко коса, толкова по-добре“. Това е един от постулатите при избора на любовник сред жените, твърди ново изследване за секса, цитирано от британския „Телеграф“.

Оказва се, че каквито и мускули да трупа силният пол във фитнеса, това не е определящо за дамите. Ако се вярва на това изследване, на почит са ниски, плешиви и добре окосмени мачовци.

Мъжът мечта, когото всяка дама сънува не е много висок, с оредяло теме и с гърди с „буйна растителност“. Момичетата признават, че високите представители на силния пол рядко са сексмашини в леглото.

Вторият най-важен показател при избора на перфектен любовник е окосмеността. Жените смятат, че гъстата „покривка“ на тялото свидетелства за страховити сексуални възможности и мъжка издръжливост.

Важен фактор при избор на партньор за „весел“ креват се оказват пръстите на ръцете, които жените асоциират с габаритите на мъжкото достойнство. Късите и дебели пръсти подсказват за аналогичен полов орган, а дългите и тънки вещаят скръб в спалнята.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

МММ ( преди 8 години )
Абе, някой нисък и плешив ли е писал тази статия, или е женена за нисък и плешив!Първо трябва да има мъжа ОПИТ в леглото, и да е по принцип похотлив и емоционален!А опит натрупват ХАРЕСВАНИТЕ МЪЖЕ!!! Ниските и плешиви мъже може да са много потентни със собствената си жена, но за да превземе друга бая трябва да се напъва първо да го забележат, второ паричките може да свършат работа, трето мъжът със самочувствие от външния си вид е страхотен мъжки екземпляр и когато е и спортен тип - няма алтернатива!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Ангелина ( преди 8 години )
ВярноТя и тополата е висока, но за нищо не става.....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
mfhxm ( преди 8 години )
ИСКА им се на ниските и плешиви чичковци....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Деси ( преди 8 години )
Нисък и плешив....вие добре ли сте?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар