IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

7 знака, че той не ви обича

31 януари 2016 15 15

И трябва да прекратите тази връзка, колкото се може по-бързо

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Обикновено жените имат силна интуиция и дълбоко в себе си усещат, когато нещо в отношенията им с половинката не е както трябва. Ако не сте убедена, че партньорът ви е точният мъж за вас, по-добре помислете да се освободите от тази връзка, колкото се може по-бързо.

Много представителки на нежния пол се подценяват и смятат, че имат любовта, която заслужават, примирявайки се с не особено щастливите си взаимоотношения.

Ако обаче градите връзка с човек, който не ви обича, само защото имате ниско самочувствие, то това наистина е пагубно за вас и вашето бъдеще.

Вие преди всичко трябва да се научите да обичате себе си достатъчно, за да се стремите към по-щастлив и здравословен живот.

А ето и 7 знака, че човекът до вас не ви обича и не ви заслужава:

1. Вие не му вярвате

Липсата на доверие в една връзка е основен предупредителен знак, че отношенията не са както трябва. Обърнете внимание на този факт, преди да е станало твърде късно. Ако усещате, че партньорът ви не е влюбен във вас и все се чуди как, с кого, или с какво да ви замени/изневери, намерете начин да излезете от тази лоша връзка.

2. Той ви кара да се чувствате зле

Ако един мъж кара половинката си да се чувства зле, когато е около него, значи тя просто не се усеща сигурна, обичана и ценена. Това е сигурен знак, че той не ви обича. Ако вашият партньор ви унижава, кара ви да се чувствате нещастни и депресирани, значи той не е за вас.

3. Той ви използва

Ако вашият партньор редовно ви иска пари назаем, без да ви ги връща; ако иска да му правите различни услуги, да му давате автомобила си; ако живее във вашето жилище и т. н., то може би има користни намерения към вас. Може би просто е използвач, който дори не ви дарява с любов в замяна.

4. Той не подкрепя вашите мечти

Сигурен знак е, че вашият партньор не ви обича, ако той не ви мотивира и подкрепя да преследвате целите си. Мъж, който няма истински чувства към вас, по-скоро ще се опита да ви завлече към дъното, а няма да ви мотивира да постигнете успех.

5. Той се чувства по-специален от вас

Ако един мъж се държи с превъзходство към вас и е убеден, че струва повече от вас, значи той просто интуитивно усеща, че би могъл да си намери по-добра от вас. Тоест, той поддържа вашата връзка само за да не бъде сам.

6. Той не ви уважава

Ако усещате, че вашият партньор не ви изслушва, когато говорите, ако не ви споделя плановете, чувствата и мислите си, ако не се съобразява с вас, то той не ви обича. Хората, между които има истинска любов, има и взаимно уважение и приятелство.

7. Вие самата търсите знаци, които да ви докажат, че той не ви обича

Всеки човек е най-добрият съдник на собствената си връзка. Дори да се заблуждавате за известно време, рано или късно ще си признаете, че не сте случила на интимен партньор. Ако вие четете статии в интернет за проблемни взаимоотношения, ако искате съвети от приятели и близки за връзката си, ако се съмнявате непрекъснато в чувствата на половинката си към вас, то може би има защо.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари