IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Въпроси табу. Не ги задавайте, ако той ви обича

20 февруари 2016 15 30

Тези 10 въпроса са напълно излишни

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Един мъж може да ви обича много и без да ви засипва с комплименти и всеки ден да ви се обяснява във вечна любов и вярност.

Понякога в живота думите наистина са излишни и не са най-ясната форма на доказване за наличието на любов.

Човек може да не обича да се изразява с думи, но е от решаващо значение да го прави с действия. Може вашият любим да не ви казва „Обичам те!“ често, но по-важното е вие да усещате, че това е точно така.

Ето и въпросите, които няма нужда да задавате на партньора си, ако сте сигурна, че той ви обича:

1. Обичаш ли ме?

Значението на тези три думи е много важно и всеки човек обича да ги чува. Любовта обаче е много по-дълбока от въпросните думи. Ако усещате, че вашият партньор ви обича истински и е готов на всичко за вас, няма нужда да го молите и за устно потвърждение.

2. Аз правя ли те щастлив?

Отговорът на този въпрос си личи по начина, по който вашия любим ви гледа. Можете да го прочетете в очите му, в усмивката му, в допира му, в отношението му... Неговото щастие трябва да бъде и ваше – само тогава връзката си заслужава.

3. Уважаваш ли ме?

Ако вашият любим ви обича, той трябва да ви уважава и да се чувства удовлетворен от връзката ви. Той никога не трябва да си позволява да ви компрометира, да ви лъже, да ви изневерява, да се държи нелоялно, да ви подвежда, да не се съобразява с вас и т. н. В това всъщност се крие уважението.

4. Смяташ ли, че имаме общо бъдеще?

Ако партньорът ви ви обича повече от всичко, значи той ще вижда своето бъдеще с вас и няма да има никакви колебания по темата. Ще разберете дали това е така като чуете плановете му за близкото и далечното бъдеще. Пазете се от мъже, които се страхуват да покажат ясно, че са обвързани с вас.

5. Грижа ли те е за моето минало?

Ако даден мъж ви обича, той ще ви приеме такава каквато сте и ще ви прости миналите грешки.

6. Смяташ ли, че аз съм твоята идеална половинка?

Любовта от пръв поглед не дава яснота веднага на партньорите дали те ще са съвместими като характери и дали ще успеят да пребъдат във времето. И все пак, ако един мъж ви обича, той няма и да се сеща за възможността да си намери друга, по-подходяща от вас.

7. Дразнят ли те моите недостатъци?

Вашият любим би трябвало да ви обича с всичките ви недостатъци и дори да ги намира за сладки и симпатични. Бягайте от мъже, които ви правят забележки нонстоп и се опитват да ви променят по свой вкус.

8. Аз ли съм най-добрата, която някога си имал?

Всяка жена заслужава правото да се чувства най, най, най в живота на мъжа си. Да смята, че е най-добрата му любовница, най-доверената му приятелка, най-красивата му половинка и т. н. Самият мъж трябва да ви показва, че това е точно така, без да ви се налага да го питате.

9. Смяташ ли, че съм красива?

Щом той се е влюбил във вас и очите му се усмихват, когато видят лицето ви, то този въпрос е повече от излишен. Никоя жена не трябва да остава във връзка, в която не се чувства желана, красива и уважавана.

10. Ще ме обичаш ли винаги?

За истинската любов бръчките по лицето не са от значение. Ако един мъж ви обича истински днес и сега, не трябва да се съмнявате в неговата любов и за в бъдеще. Той вече е отворил сърцето и душата си за вас и няма нужда да ви се кълне във вечна любов, защото така или иначе животът е непредвидим.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари