IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-глупавите причини да спите с него

4 март 2016 16 00

Вижте Топ 10

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Някои жени, особено по-младите, допускат грешката да спят с даден мъж, а после да съжаляват за прибързаното си решение и дори да се срамуват от постъпката си.

Затова преди да решите да правите секс с представител на противоположния пол, трябва добре да обмислите ситуацията и мотивите си. Единствената основателна причина, поради която трябва да го направите, е защото наистина желаете този мъж и вярвате, че интимните мигове с него ще ви направят щастлива.

А ето и някои от най-глупавите причини да си легнете с него:

1. Защото искате да го убедите да остане с вас

Ако усещате, че този мъж е на път да скъса с вас, не се опитвайте да го накарате да остане, като спите с него. Това няма да го убеди, а по-скоро ще изглежда твърде отчаяно от ваша страна. Уважавайте се повече, за да ви уважават и другите!

2. Защото той е богат

Много съвременни жени се подлъгват по материалния статус на мъжете и се фокусират единствено върху това да си хванат богато гадже. Не продавайте тялото и достойнството си! Сексът за пари и истинската любов са две съвсем различни неща.

3. Защото приятелите ви го смятат за подходящ за вас

Дори всичките ви приятели да са убедени, че този мъж е идеален за вас, ако вие вътрешно не сте на същото мнение – не прибързвайте със секса. Ако не изпитвате привличане към това момче, не се насилвайте, само за да угодите на дружките си.

4. Защото се опитвате да накарате някого да ви ревнува

Ако се опитате да накарате определен мъж да ви ревнува като спите с негов познат или приятел, то най-вероятно ще се изложите доста. Сексът няма да ви свърши работа в тази ситуация – бъдете убедени.

5. Защото искате да изгубите девствеността си

Някои момичета правят секс за първи път с момче, което изобщо не харесват, само и само да изгубят девствеността си, подобно на своите приятелки. Едва ли не те смятат, че не са достатъчно готини, щом не са правили секс. В този случай те рискуват да останат с лоши спомени от първия си път и като цяло да започнат половия си живот с негативно преживяване.

6. Защото се чувствате длъжна да го направите

Има жени, които се чувстват длъжни да спят с определен мъж, защото той се държи добре с тях, обгрижва ги, води ги на вечери, купува им подаръци... Това не е достатъчно добра и основателна причина за секс, особено ако жената не усеща привличане към този мъж.

7. Защото се чувствате зле

Не си мислете, че сексът с неподходящ мъж може да повдигне духа ви и да ви извади от депресията. Най-много да се почувствате още по-зле за себе си. Ако имате нужда да се почувствате обичани – обърнете се към роднините и приятелите си и дори към домашния си любимец.

8. Защото искате да го накарате да се влюби във вас

Сексът не е инструмент, чрез който можете да накарате някой да се влюби във вас или да ви заобича. Сексът дори не е част от техниките за флирт. Влюбването трябва да предхожда секса, а не обратното.

9. Защото искате да се похвалите

Някои жени са готови да спят с някой горещ готин мъж, само и само да могат да се похвалят с това на всичките си приятелки. Доста глупава причина – със сигурност имате много други постижения, с които можете да се похвалите.

10. Без никаква основателна причина

Някои жени наистина са готови да спят с даден мъж от скука и без никаква основателна причина. Не го правете никога!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Сульо ( преди 8 години )
Дрън,дрън,дрън та пляяяяяяяяяяяс !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар