IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо връзката с по-възрастен мъж си заслужава?

8 март 2016 16 10

С него ще имате по-вълнуващ секс и още 5 основателни причини

Майкъл Дъглас и Катрин Зита Джоунс; Снимка: Instagram

Майкъл Дъглас и Катрин Зита Джоунс; Снимка: Instagram

Много жени се блазнят да започнат връзка с по-възрастен мъж, но най-вече впечатлени от неговия интелект, познания, положение в обществото и професионален успех.

Може би ще се изненадате, че всъщност по-възрастните мъже имат и куп други предимства пред по-младите представители на силния пол.

Вярно е, че връзката с по-възрастен мъж винаги изглежда малко смущаваща в очите на околните, но пък ако сте заинтересувани от флирт с мъж, който е роден доста години преди вас, то не се спирайте. Има много добри причини да му дадете шанс.

Ето и шест от тях:

1. Той знае как да реагира във всяка ситуация

По-възрастният мъж вече е достигнал времето, когато се чувства удобно в кожата си. Той вече е преминал през своя „неудобен“ период и се е адаптирал към тялото и личността си. Той знае как да впечатли една жена, знае какво може да ѝ предложи и никога няма да ѝ се моли отчаяно. Освен това този мъж знае как да реагира във всяка една ситуация и то с увереност и самочувствие.

2. Ще се чувствате комфортно с него

Този мъж ще ви накара да се чувствате уютно с него и около него. Тази лекота на общуването е база за стабилна връзка и добри отношения, особено в интимен план. Ако вие не се притеснявате, че този мъж анализира вашите недостатъци, докато сте в леглото, а точно обратното – знаете, че таи страхопочитание към всеки един милиметър от вас, то няма по-сигурна гаранция за вълнуващи секс преживявания.

3. Опитът има значение

Младият мъж може да има енергия и да е секси, но той няма да е готов за всеки сценарий в спалнята, като по-възрастният мъж, който вече е натрупал опит и знае какво работи и какво не. Възрастният мъж знае как да използва своята сексуалност и да даде най-доброто, на което е способен в секса. Той не само има опит, но е имал и време да се усъвършенства в някои техники.

Почти 61-годишният Брус Уилис и съпругата му Ема, която е с 24-години по-млада от него; Снимка: Getty Images

4. Романтиката е важна

Истината е, че възрастните мъже са някак по-романтични и по-поетични в сравнение с по-младите, които все още разчитат основно на външния си вид и на чара си. По-зрелите господа просто се наслаждават на изкуството на флирта във всичките му форми, знаейки от какво се нуждае всяка една жена, за да се впечатли, да се почувства наистина специална и желана.

5. Той няма да ви играе игрички

Голяма рядкост е да срещнете възрастен мъж, който да има желание да играе манипулативни игрички в стремежа си да ви спечели. Ако той е ерген, но не се интересува от сериозен ангажимент, той ще ви го каже предварително, а няма да ви лъже. Ако той търси повече, той вече знае какво иска и ще ви го покаже.

6. Този мъж има малко задръжки

Младите мъже и ваши връстници биха се засегнали, ако им направите конструктивна критика в леглото, в опит на обратна връзка. Егото на тези мъже ще бъде наранено, докато по-възрастният мъж ще е готов да чуе това, което му казвате и това, което искате от него в спалнята.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Жената , жената ?!?! ( преди 8 години )
Уважаеми жени - защо постоянно жените се изживявате като "Подаръци и Награди" за мъжете ???Кой Ви е длъжен...с Какво ??Ако не се справяте сами..получавате отношение като към Несправящи се.. Елате в 2016...зогмите от 1976 год са отменени....Жева , която предлага Само Физическите си дадености - получава отношение като към "такава".. - спр. Цените в сайтове за Проситтутки...50 -60 лв..Научете се да Работите , за да сте Финансово независими...иначе слугинаж , наложници и машини за раждане на деца...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Все още все още ( преди 8 години )
Средна продължителност на живота в България мъже - 71,2г, жени - 78,3г. и с една по голяма разлика в полза на мъжа се получава това, което никой не го иска, но за съжаление е неизбежно. Жената има нужда от мъж, който ще се грижи за нея и ще е максимално дълго с нея, да е здрав физически, да и помага, да я подкрепя. Но когато има разлики от 10+ години, е почти сигурно, че жената ще остане доста години сама и то когато има най-много нужда от мъж от грижа. Повечето хора обаче не ги мислят тези неща, те мислят за днес за утре да са добре, не им се мисли за далечни времена, но самотата е неприятна във всички възрасти. А нали това смисъла двама души да са заедно, колкото може по дълго в своя живот. Представете си, че хората не остаряваха физически и изглеждаха все на едни и същи години, но пак да живееха средно до тази възраст както сега и да не се забравя, че жените живеят и по дълго. Бихте ли си взели при това положение мъж, който ще е с 20-30 години по възрастен, който визуално няма да изглежда стар, но ще си отиде от този свят 20-30г. най-малко преди вас и вие и да останете сами и скърбящи и това го знаете предварително.Бихте ли избрали такъв мъж и този живот ? По скоро не нали, но хората сега не се замислят и аз за себе си имам обяснение защо. И такива като Катрин Зита Джоунс ще разберат сами за какво говоря и колко е неприятно, стига връзката да е била дълбока и истинска. По възрастен мъж не означава автоматично по добър, по грижовен, по добър любовник и всичко останало, както и по млад или на същите години със жената не означава непременно не добър мъж, не грижовен, егоист, лош любовник, тези качества си зависят от човека или ги има ли не. Не всичко е обвързано с годините, но аз не говоря за по млади от 35-40г. Аз все пак не говоря за мъже на 20 и нещо години, то за тях е ясно. И още един пример, като въпрос ще го дам ! Една по млада жена не е проблем да си вземе някой мъж с 15-20г. по голям, тя не мисли толкова за бъдещето, това го коментирах, но ако жената е на 60г. и е сама би ли си взела мъж на 80г. ??? Ето това е парадокс, помислете и ще видите, че съм прав. Просто хората не искат да мислят за бъдещето, защото те мислят за сега, за момента да са добре. Една жена на 40г. може да вземе и 60 годишен мъж, но същата жена на 60г. едва ли би заживяла със 80 годишен и то е ясно защо !!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Все още млад и във ф ( преди 8 години )
Не годините са фактора, важно е какво сърце и душа има човек. То ако беше така всяка жена ще си хваща някой застаряващ мъж, доста по стар от нея и щастието и е гарантирано, но реалността е друга. Често се пишат и много глупости в статиите, има хора които с годините не става по добри, а дори обраното, някои пък въобще не се променят в доста отношения. То ако беше така всеки пенсионер трябва да е най-страхотния любовник, най-страхотния мъж и всичко най най, да ама не. Ако човек егоист, ако човек е лош, ако няма добро сърце с годините нищо няма да се промени. По стар мъж за една жена има и много огромни минуси и най-големият е когато тази жена остане сама и това ще тежи много, дълги години самота, дни изпълнени с мъка от загубата. А самотата е еднакво тежка и на млади години и на стари, дори при втория случай може и да тежи повече. Така, че ако ги устройва и тази възможност да прекарат голяма част от живота си сами и понякога това са много години, четвърт живот дори, нека си взимат тогава мъже с 10-15-20 години по стари от тях. Но не трябва да обвиняват съдбата ако останат сами и тъгуват след това от загубата, все пак хората не сме безсмъртни. Колкото е по голяма разликата във възрастта с мъжа, толкова по зле за жената, вместо да има мъж който да се грижи за жената и когато тя вече остарее, трябва жената да поеме тази грижа за мъжа и ако жената живее нормално дълго своя живот, то почти сигурно ще остане вдовица и то за дълги години.И такива двойки като Майкъл Дъглас и Катрин са нелепа картина, жената грее и младее, а мъжа като стафида, все едно гледаш баща и дъщеря.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар