IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На кой език си говорите в леглото с вашия партньор?

15 март 2016 17 00

Те са точно 5

Снимка: Vogue

Снимка: Vogue

Според психолога Дъглас Уайз всяка двойка говори на свой собствен език в леглото, като според неговите прозрения има 5 основни секс езика. Те имат ключово значение за това, дали в двойката вратата на взаимното сексуално удоволствие е широко отворена, или е само открехната лекичко.

Ето ги и тези пет начина на секс комуникация:

Език 1: Забавление

Ако вие и партньорът ви обичате да се закачате, да се смеете и борите в леглото, значи това е част от вашето удоволствие и акцентът в секса ви се върти около това да смесвате нещата със забавление. Явно вие обичате да се наслаждавате на спонтанност и за вас се препоръчва да правите секс на различни места и да влагате повече творчество по време на всички свои интимни моменти.

Език 2: Страст

Ако вие и партньорът ви сте супер чувствени, силно сексуални и желанието ви за секс е много видимо и дори натрапчиво, то значи вие сте подвластни на комуникацията страст. За вас е добре да планирате предварително интимните си рандевута с музика, свещи, приглушено осветление, секси бельо, направете вана със соли и др. Така удоволствието ви ще е още по-пълно, а страстта ви още по-изгаряща.

Език 3: Удоволствие

Ако с партньора ви си говорите на този секс език, то значи вие не можете да се наситите един на друг и сте готови да се молите за още и още интимности. За вас е добре да експериментирате с нови пози и със секс играчки, които ще ви дадат възможност да засилите удоволствието по време на сексуален акт. Проучвайте по-дълго време ерогенните зони на своя партньор, за да му доставите удоволствие на още по-високо ниво.

Език 4: Търпение

Ако с половинката ви цените бавния секс и винаги си оставяте повече време в леглото, то вие си говорите на езика на търпението. Започвайте вашите секс срещи с масажи, с дълга размяна на нежност, с целувки, с по-дълга любовна предигра, със стимулация на ерогенните зони. Надникнете и в света на тантричния секс като прочетете повече за тази практика.

Език 5: Приемане

Двойките, които си говорят на този секс език се приемат и обичат един друг безкрайно и са готови да празнуват всеки свой миг на интимност. По време на всяка фаза на секса те искат да усетят и оценят всичко, което чувстват и изживяват в този миг, не само с тялото си, но и с ума си. За тези двойки сексът е само допълнение към тяхната силна духовна връзка и взаимна любов.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари