IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как безболезнено да скъсате с гаджето според зодията му?

20 март 2016 16 20

Ръководство за по-лесна раздяла

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Раздялата е трудно нещо – няма спор. В същото време има отношения, които са по-лесни за прекратяване и други – които са много трудни. Може да използвате астрологията, за да проникнете в съзнанието на вашия партньор и да скъсате с него възможно най-безболезнено, ако искате това, разбира се.

Ето и кратко ръководство как да сложите край на връзката си, базирайки се на зодията на своя партньор:

Овен (21 март – 19 април) – Накарайте го да вярва, че той/тя къса с вас.

Тъй като Овен е „най-младият“ знак в зодиака, той обича да е пионер във всичко. Човекът Овен няма да се примири, че вие късате с него. Затова ще трябва да намерите начин да го убедите тактично, че той е този, който слага край на връзката ви. Най-лесният начин да го накарате да спре да ви обича, е като проявявате вечен мързел, постоянна нерешителност и супер предпазливост – това той няма да го понесе дълго време.

Телец (20 април – 20 май) – Започнете да се променяте с бърза скорост.

Хората, родени под знака на Телец са стабилни, надеждни и следват своя път. Ако искате да охладите чувствата на вашия Телец, започнете да пренареждате мебелите без предупреждение. Променете вкусовете си, начина си на обличане и поведението си. Започнете да ходите на заведения, които знаете, че той не харесва. Вашият Телец няма да понесе тази хаотичност и непостоянство и в някакъв момент сам ще си тръгне.

Близнаци (21 май – 20 юни) – Спрете да общувате.

Близнаци е зодията, която цени най-много комуникацията и не може да живее без нея. Ако започнете да мълчите през 98 процента от времето си с вашия партньор от тази зодия, той ще се отегчи до смърт съвсем скоро. Така че прибирайте се у дома, лягайте на дивана пред телевизора и не обелвайте и дума цяла вечер – той скоро ще си стегне куфарите.

Рак (21 юни – 22 юли) – Преместете се в друга държава и си сменете името.

Ако наистина искате да разкарате човека от тази зодия от живота си, ще трябва да предприемете крайни мерки. Партньорът Рак е най-прилепващият и задушаващ знак в целия зодиак. След като веднъж започне сериозна връзка с даден човек, той приема че това е за цял живот. Може да се разделите сравнително по-лесно с вашия Рак, ако показвате всякаква липса на уважение към неговите родители и роднини, тъй като той много цени семейството си.

Лъв (23 юли – 22 август) – Кажете му, че не го обичате вече.

Човекът от зодия Лъв няма да стои с вас, ако вие не му показвате своите обич, внимание и признателност. Лъвът сам ще ви каже сбогом, ако започнете да се държите с него твърде неуважително, пренебрежително и/или снизходително. Само че имайте предвид, че след като веднъж скъса с вас, Лъвът няма да позволява и на общите ви приятели да общуват с вас.

Дева (23 август – 22 септември) – Променете правилата у дома.

Дева е знакът, който държи на перфекционизма. Хората от тази зодия са много логични, дори когато става дума за въпрос за любов. Ако искате да разкарате вашата Дева, спрете да се движите по нейните правила, особено у дома. Станете малко по-мърляви и разхвърляни, не ѝ искайте съветите и услугите, не се вслушвайте в думите ѝ. Дръжте се свръхемоционално и лабилно и вашата Дева ще се „спаси“ съвсем скоро.

Везни (23 септември – 22 октомври) – Забравете добрите си маниери.

Това е знакът на баланса и справедливостта. Везните ценят красотата и добрите обноски. Ако искате да скъсате безболезнено с човек от тази зодия, уверете го, че на вашата любов ѝ липсва всякаква хармония. Освен това спрете да се държите мило и учтиво с партньора си и започнете да послъгвате за това и онова – той няма да го понесе.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември) – Непрекъснато му се обяснявайте в любов.

Ако искате да разкарате човек от знака Скорпион, започнете да го задушавате с любовта си и непрекъснато му говорете за чувствата си – той ще бъде ужасен от вашата откровеност и от емоционалните ви излияния. Скорпионът обича тайните и мистерията, и се впечатлява от загадъчни хора, а не от такива които „слагат всичко на масата“.

Стрелец (22 ноември – 21 декември) – Станете хрисим и се примирявайте с всичко.

Хората, родени под знака на Стрелец, няма да се чувстват добре с вас, ако не ви виждат като свой съотборник. Тяхното виждане за любов и романтика е характерно за спортистите, които гледат на своя треньор като на съратник. Може да охладите чувствата на вашия партньор Стрелец, ако бягате от конфронтация с него и винаги се съгласявате с мнението му. Страстните Стрелци ценят разгорещения спор и обичат да действат бързо – така че станете по-мудни и апатични.

Козирог (22 декември – 19 януари) – Излагайте го на публични места.

Хората, родени под знака на Козирог, са политиците на зодиака. Те са обсебени от своя статус и винаги се стремят към власт и добро обществено положение. Ако решите да скъсате с Козирог безболезнено, дръжте се така, че да застрашите неговата добра репутация или казано с други думи – излагайте го пред хората. Той няма да понесе, ако започнете да разкривате кусурите му и сексуалните му предпочитания на маса с познати.

Водолей (20 януари – 18 февруари) – Наблюдавайте под микроскоп живота му.

Този знак е най-независимият в зодиака. Ако искате да охладите страстта на човек Водолей, започнете да го следите непрекъснато, да го контролирате и задушавате. Освен това се опитайте да го сложите на диета, да му казвате как да се облича и как да се изразява – той направо ще се вбеси. Ако го сложите и на секс диета – той бързо ще се изпари от живота ви.

Риби (19 февруари – 20 март) – Поискайте му голяма сума пари, без да му ги връщате.

Хората, родени под знака на Риби са най-чувствителните в зодиака, но не обичат да плащат чужди сметки. Човекът Риби би ви помогнал за всичко друго, но не и за неща, свързани с пари. Рибите вечно се притесняват за собственото си материално състояние, а като цяло мразят да казват „не“ на любим човек в нужда. Вашият партньор ще пожелае раздялата ви, ако започнете да висите на врата му и очаквате той/тя да ви издържа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

WELL soley ( преди 8 години )
РАК обиждаш го с нещо и повече не го търси сърдит ти е завинаги.Зодии, хората са с характер и житейски опит, връзка с връзка не си прилича, защото хората са много различни. Всеки има свой собствен свят вселена, космос загадка и тайна.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
WELL soley ( преди 8 години )
най прилепващи са рибите и те предпочитат да бъдат издържани а не те да издържат някого. с козирога може да скъсаш когато решиш. с овен тредна работа ще има да ви дебне но не за дълго. нараняваш скорпиона с една дума и едно изречение и знаеш вече сте скъсали.на лъва му биеш шута.на везната просто спираш да и говориш и всичко е приключило.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
solley menty ( преди 8 години )