IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 причини да си търсите гадже – собственик на куче

27 март 2016 12 40

Той ще е отговорен мъж, който няма да се плаши от ангажименти

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Достатъчно е да видите един мъж как се държи с кучето си, за да си направите изводите какъв баща ще бъде един ден.

Има нещо изключително привлекателно в представителите на силния пол, които си имат домашен любимец, за който пък се грижат съвсем сами.

Жените подсъзнателно предполагат, че необвързаният собственик на куче, потенциално би се превърнал в тяхно добро гадже, което невинаги е факт.

И все пак ето 5 причини да се оглеждате за мъж с четириног приятел:

1. Този мъж не се страхува да поема нови отговорности.

Мъжът, който притежава куче и се грижи сам за него, е готов на саможертва в името на любовта. Той е склонен да нагоди графика си според нуждите на друго живо същество, което означава, че не е егоист. Този мъж умее да поема нови отговорности и не се плаши от това, че нещо може да му причини неудобства.

2. Този мъж не се страхува от обвързване.

Мъжът, който сам си е взел куче и се грижи успешно за него, е готов за сериозни, дългосрочни ангажименти. Това не е мъж, който се плаши от обвързване и който не е в състояние да взема решения за близко и далечно бъдеще.

3. Този мъж е внимателен и грижовен.

Мъжът, който умее да се грижи за куче, ще може да се справи и като баща един ден. Ако той има домашен любимец, вероятно знае как да го храни, къпе, лекува и как да си играе с него, така че кучето да е щастливо.

4. Можете да имате куче, без да се налага да си взимате такова.

Ако започнете връзка с мъж, който вече си има четириног приятел, то вие ще можете да се радвате и наслаждавате на косматото същество, без да се налага да си взимате такова у дома, което също си е едно голямо предимство.

5. Ако кучето ви приеме, значи сте добър човек.

Другото предимство на това да си търсите гадже – собственик на куче е, че ще можете да разберете повече за самите себе си. Ако кучето ви хареса и ви приеме – значи вие сте един много добър човек, който заслужава да бъде обичан.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари