IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да се облечем за първа среща

23 март 2016 14 45

7 неща, на които трябва да обърнем внимание

Снимка: lifehack.org

Снимка: lifehack.org

Първата среща е нещо специално за повечето двойки. В този момент показваме какви сме всъщност. Започва процесът на опознаване. И защото дрехите казват много за един човек, не е зле да облечем такива, каквито казват: „Това е жената!“.

1. Избор на облекло

Дамската мода е нежна, съградена с мисъл за детайла. Удачно е да изберете рокля или пола за първата си среща, за да покажете с нея своята женственост. Разбираемо е, че панталоните и дънките са за предпочитане, защото са по-удобни, но с една хубава рокля бихте изглеждали като „Жената“ в очите на вашия приятел

2. Какъв цвят?

Повечето жени се страхуват да сложат нещо ярко като червено или жълто, защото то би изразило несъвършенствата им. За предпочитане в ежедневието са черното, сивото (понякога кафяво). Първата среща обаче е специална – с дрехите си задавате тона на вечерта.

Ако сложите черни сако и пола с бяла риза, рискувате да зададете дистанциран професионален тон, сякаш сте на бизнес среща. Недейте, облечете агресия!

3. Покажете плът

С избирането на рокля идва и идеята за визията ви. Щом излизате на среща, може би искате и нещо по-близко от него. Щом е така, по-дълбокото деколте няма да ви е в повече. Разголването на ръцете от раменете до дланите също би изиграло голяма роля, за да подразните подсъзнанието му.

4. Обувки

Маратонките не са добър съветник, трябват ви обувки като тези на Пепеляшка. Токчетата правят от жената дама, издигат я с елегантност и правят краката да изглеждат дълги. А мъжете харесват дългите крака, затова са измислени високите обувки.

5. Грим

Сложете нещо леко като опушен грим, който се връзва цветово с дрехите ви. Фиксирайте устните с подходящо червило, за да ги направите желан акцент. Обърнете внимание, че след като сложите спирала, трябва да срешете миглите с четка, за да премахнете спластяването.

6. Прическата

Пуснете косата, нека лежи на раменете ви. Обърнете внимание на стилизиращите продукти. Не е препоръчително да прекалявате с лака или с пяната, защото в един момент той ще иска да ви докосне. Усещането за твърда коса не е приятно. Мъжете харесват дълга и мека като коприна коса.

7. Поведение

Гледайте го в очите, като от време на време сваляйте очи надолу. И двамата сте наясно, че срещата ви е увертюра за бой с възглавници и намачкани чаршафи. Поиграйте си с него, пуснете му крак под масата или му прошепнете нещо мръснишко. Най-малкото ще се позабавлявате с реакциите му.

Подготви: Аксени Гео

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Юнона ( преди 8 години )
Прошепването на нещо мръснишко по време на първа среща е неоценим съвет. Или пък аз остарявам....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
дона ( преди 8 години )
Ха ха ха хах...просто си представих една донатела версаче , гледаща похотливо
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар