IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

10 знака, че сте с него по принуда

5 април 2016 15 30

И че той определено не е перфектният мъж за вас

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Ако една жена е необвързана, а започне да приближава края на 20-те си години, тя започва да се чуди дали да направи един компромис.

А именно, дали да даде шанс на онзи симпатичен мъж, който я ухажва от известно време, но към когото тя не изпитва никакви чувства. Възможно е той да е страхотен на пръв поглед – да има хубава работа, приличен външен вид и да е невероятно мил, но тя просто да не е влюбена в него.

Половината от дамите, попаднали в подобна ситуация, ще решат да дадат шанс на въпросния мъж с надеждата, че любовта ще се появи с времето, въпреки че първоначалната искра липсва.

Но дали това е така? Ако и вие имате подобни терзания, вижте кои са сигурните знаци, че този мъж не е за вас и че пламъкът на любовта няма да ви споходи:

1. Не сте очарована или развълнувана от романтичните му SMS-и.

Когато една жена е истински влюбена, тя е преизпълнена с радост, когато обекта на чувствата ѝ пише текстови съобщения. Тя се радва, че той си мисли за нея и самата тя не спира да мечтае за бъдещето си с този човек. Ако този път не е така – усещате известна досада от есемесите на мъжа, с когото излизате в момента и направо не ви се ще да му отговаряте, може би няма да го заобичате скоро.

2. Целенасочено променяте плановете си да се видите с него и то в последния момент.

Ако вие имате среща с този мъж, но се чудите как да я отмените, значи нещо не е наред. Особено ако започнете да лъжете безподобно като например, че сте болна и че не можете да станете от леглото.

3. Вие не намирате мъжа за забавен, а по-скоро за досаден.

Ако този мъж непрекъснато се чуди с какви шеги да ви развесели, но никога не успява, тъй като вие реагирате сухо и обрано, явно вие просто нямате сили да отворите сърцето си за неговите любов и внимание.

4. Опитвате се да си внушите, че той наистина е готин.

Няма как да принудите сама себе си да изпитвате романтични чувства към мъж, към който наистина не усещате никакво привличане. Най-много да загубите и своето и неговото време.

5. Използвате думите „добър“ и „свестен“, за да го опишете на приятелките си.

Това, че оценявате добрата същност на този мъж, изобщо не значи, че ще успеете да се влюбите в него. Ако не успявате да го опишете с никакви други думи освен „добър“ и „свестен“, то значи няма смисъл да се мъчите да го опознавате по-детайлно.

6. Не се стараете много-много в комуникацията си с него.

Ако изобщо не се престаравате в общуването си с този мъж – говорите кратко и ясно по телефона с него, налагате си мнението категорично, не усещате никакво вълнение, когато сте заедно и т. н., значи определено го приемате за даденост, за която няма да страдате, ако изчезне от живота ви.

7. Излизате с него от чувство за вина или от съжаление.

Много жени решават да дадат шанс на някой мъж, който ги затрупва с подаръци и внимание, без реално да се интересуват от него. Те го правят, за да се освободят от чувството си за вина или защото се притесняват да не наранят чувствата му, ако го отхвърлят.

8. Интимните мигове с този мъж са ви неприятни.

Ако идеята да правите секс с този мъж леко ви отблъсква и нарочно отбягвате този момент в отношенията ви, то определено той не е за вас.

9. Въртите го на малкия си пръст.

Ако всеки път, когато този мъж ви омръзне започвате да се държите лошо с него и да го унижавате, то няма смисъл да тормозите и него и себе си. Примирете се – няма да дойде момент, в който да го приемете за идеалния мъж.

10. Обвинявате се, че сте го накарали да се влюби във вас.

Когато най-накрая осъзнаете, че няма начин да отговорите на любовта на този мъж, въпреки неговите многобройни усилия, вие ще почувствате срам и вина. Ще знаете, че сте го подвели излишно и че не е трябвало да му пращате погрешни сигнали.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари