IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ако вашият любим има тези 10 качества, пазете го като очите си

23 април 2016 15 20

Съдбата едва ли ще ви срещне с кой знае колко много такива мъже

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Има някои универсални качества, за които трябва да се оглеждате в половинката си. Тези добродетели показват, че човекът до вас наистина е добър, стойностен и ви обича безпрекословно, което е добра база за вашите дългосрочни отношения.

Ако вашият приятел притежава следните 10 качества, вие трябва да положите усилия да го задържите в живота си на всяка цена.

Ето и повече за този списък:

1. Той се държи мило и възпитано с всички.

Ако и в хубавите и в по-лошите си дни вашият любим се държи мило с хората – познати и непознати, значи той просто е свестен и добър човек.

2. Той е истински щастлив.

Ако имате в живота си един наистина позитивен човек, който е изпълнен със здравословен оптимизъм и излъчва положителна енергия около себе си, то с него животът ви със сигурност ще е доста приятен.

3. Той ви обича.

Ако усещате, че този мъж наистина ви обича – не заради визията ви или заради чара ви, а заради истинската ви същност, то трябва да си го пазите много. Истинската обич не се печели лесно.

4. Той се грижи за вас

Ако той се разбира със семейството ви, готов е да ви развесели, когато ви е тъжно и да ви помогне, когато имате нужда от подкрепа – той е перфектен за вас.

5. Той ви кара да се усмихвате.

Ако този мъж полага грижи за това усмивката да не слиза от лицето ви, значи той наистина е богатство в живота ви.

6. Можете да бъдете себе си с него.

Много е важно една жена да може да бъде естествена с половинката си, а не да се прави на такава каквато не е. Ако можете да свалите гарда, когато сте с любимия си – това е незаменимо.

7. Той е щедър с вас.

Егоизмът е неприятно качество, особено когато човек го изпитва на собствен гръб. Няма да ви е лесно да имате отношения със стиснат и дребнав мъж, така че ако вашият е щедър и великодушен – заслужава си да градите бъдеще с него.

8. Той прекарва свободното си време с вас.

Много е важно двама партньори да намират време, за да бъдат заедно и като цяло да обичат да се забавляват заедно, а не поотделно. Това е ключов момент във връзката.

9. Той ви приема с недостатъците ви.

Ако вашият мъж знае всичките ви недостатъци и въпреки това ви приема и обича, той е много ценен и наистина ви обича. Не ви трябва човек, който ще иска да ви променя.

10. Той ви поставя на първо място в живота си.

Ако вие сте номер 1 в живота на този човек и го знаете, то няма какво да се колебаете. Съдбата няма да ви срещне с кой знае колко много хора, които ще ви поставят на челно място сред приоритетите си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари