IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

8 знака, че той е луд по теб

30 април 2016 15 30

Дори да не ти е признал „Обичам те!“

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

„Обичам те“ е вероятно най-известната фраза, която може да разкрие чувствата на човек към половинката му, но за някои мъже тези думи са много трудни за изричане.

Има различни причини, поради които някои представители на силния пол се притесняват да направят това признание.

Може да е заради страх от отхвърляне, от свян или просто защото мъжът не може да изразява чувствата си с думи.

За щастие има много други начини да разберете дали вашият партньор ви обича.

Ето и 8 знака, че той е луд по вас, дори без да ви го казва:

1. Целува ви страстно

Ако целувките на този мъж са дълги и страстни, сякаш той не иска никога да спира да ви целува, те показват, че вашият любим изпитва силни чувства към вас. Осезаемата страст говори за по-дълбоки емоции.

2. Търси приятелството ви

Ако този мъж е ваш истински приятел, който е доказал че на него можете да разчитате и в трудна ситуация, това е сигурно защото той е лудо влюбен във вас. Поведението и реакциите на мъжа спрямо дадена жена, често говорят повече от думите.

3. Търси вашата близост

Ако този мъж все гледа да бъде близо до вас и е готов да прекарва цялото си свободно време с вас, значи той ви обича, дори да не ви го е казал. Същото може да се каже, ако той ви докосва нежно по един любящ начин – гали косата ви, слага ръка на рамото или кръста ви и др.

4. Винаги ви изслушва

Ако този мъж ви слуша внимателно, когато му говорите дори незначителни неща, можете да бъдете сигурна, че той е влюбен във вас. В действителност, комуникацията в отношенията е от жизненоважно значение и мъжете интуитивно са наясно, че ако искат да спечелят дадена жена, трябва да чуват това, което тя им казва.

5. Пише ви редовно и без повод

Не всеки мъж обича да пише есемеси, текстови съобщения, но ако вашият партньор го прави, изпращайки ви случайни съобщения през целия ден, то той категорично е в влюбен във вас. Това е знак, че вие не излизате от мислите му и че той търси всякакви нива на комуникация с вас.

6. Прави ви компания

Ако този мъж е готов да се присъедини към вас дори по време на скучни занимания – докато пазарувате, ходите на автосервиз, на лекар и т. н., ясно е че той ви обича и иска да прекарва времето си с вас, независимо от това, което правите.

7. Прави ви подаръци

Сигурен знак, че мъжът е влюбен в половинката си е, когато той започва да ѝ купува смислени подаръци, а не само цветя и аксесоари. Това показва, че мъжът вече е забелязал вкусовете и интересите на жената и гледа да ѝ купи нещо, което наистина ще я зарадва или ще ѝ е от полза.

8. При контакт с очите

Контактът с очите е от съществено значение не само по време на флирта и запознанството на двама души, но и по-нататък във връзката им. Това е знак, че човек обича, уважава и цени своя партньор.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари