IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кое не бива да толерирате в мъжа до вас

4 май 2016 13 40

За мъжете и техните небивалици

Snimka: menhealth.in

Snimka: menhealth.in

Има приемливо и неприемливо поведение. А когато става дума за мъжете и техните небивалици, сами знаете, че в една връзка поведението е от голямо значение.

То се припокрива с отношението към вас, начина на говорене и милите жестове, пише Cosmopolitan. Но кое не може да се толерира?

1. Той да се държи като кретен с приятелите ви

Ако той уважава вас, трябва да уважава и приятелите ви. Недопустимо е да ви разделя, защото така му харесвало повече. Една връзка в сапунен мехур не би могла да бъде дълготрайна, защото без близки тя е точно това – нещо имагинерно, антисоциално.

2. Да ви кара да се чувствате виновна

„Помниш ли, когато онзи път много ме обиди“ би могло да се яви като негов аргумент в караниците между вас. Така приятелят ви би целял една много неприятна заигравка с чувството ви за вина. Много елементарен начин за манипулация, но и много отвратителен.

3. Не пита как минава денят ви

Докато времето минава, има едни малки неща, които постоянно обновяват връзката ви. Сред тях е обменът на информация – какво се е случило, кога, защо... Без този диалог започвате някак да се разминавате, защото не знаете през какво минава партньорът ви.

4. Забравя важните неща

Е, ничия памет не е идеална, но ако все пак той държи на вас, ще се помъчи поне да запомни двете дати – рождения ден и годишнината. Все пак вие сте едно, би трябвало да сте в синхрон.

5. Кара ви да се чувствате зле

Самочувствието извън връзката е нещо много важно за всеки индивид. Сиреч той трябва да има своето поле за свобода, в което не получава обаждания през 5 минути с въпроса „Къде си?“. Това време е за приятелите и приятелките, за кафе и шопинг. Не можете да позволите да ви ограничава.

6. Не споделя гледната ви точка

Независимо дали става дума за политика, деца или друго, трябва да знаете, че хората са с различни гледни точки. Не можете да изисквате от тях да се вместят във вашата. Но можете да им разкажете какво и защо мислите по съответния въпрос.

7. Не ви слуша...

Изобщо не обръща внимание на думите ви. Това вече е нещо страшно. Ако една връзка изключи обмена на информация и бъде белязана от откровено нежелание за разговор, то тя е безсмислена.

8. Той ще ви поправя?

Не е като да сте предмет или развален механизъм. Щом не харесва дадена черта от характера ви – нека си каже, пък ако можете, ще я моделирате сама. Това е като да затвориш един човек за престъпление и да очакваш да се промени, само защото е затворен. Няма да стане, той трябва да осъзнае грешката си, ако изобщо е допуснал такава.

9. Ревност

Когато това чувство се появи у партньора ви, значи вие сте му дали причина. Ревността е страх да не загубиш близкия си, опасение, че някой ще ви го отнеме. Може би трябва да спрете да му давате поводи да се чувства нещастен?

Подготви: Александър Градинаров

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари