IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 пози на „задна скорост“

23 май 2016 15 30

Кой както го харесва

Снимка: Cosmopolitan

Снимка: Cosmopolitan

Някои мъже просто предпочитат задните части. Не е сигурно защо, но най-вероятно желанието да влязат там има общо със снимките на Ким, а може би причината се корени в това, че там е по-тесничко. Дали боли? Не, я стига.

Ето нещо, което знаем със сигурност: кучешката поза се усеща добре и от двете страни, пише Cosmopolitan.

И предлага 5 различни нейни разновидности, които да изпробвате с любимия си.

1. Кулата на чудесата

Всичко започва с обичайната кучешка поза, но за мъжа, който си пада по задни части, тя действа някак по-предизвикателно. Той ще иска да докосва, да се наслаждава отблизо. Докато сте с гръб към него, той ще започне внимателно да масажира задния вход. Бъдете подготвени за това, най-вече с лубрикант. Много лубрикант. След като определени неща се отпуснат и вече можете безболезнено да усещате двата му пръста в себе си, просто се облегнете назад. Ако търсите още по-изцеждащо преживяване, можете да включите в акта и вибропръстен, с който да се разпорежда любимият ви. Двойната стимулация ще ви подлуди.

2. Парният чук

Ако зорът е голям и искаш актът да бъде бърз, можеш просто да застанеш с лице към дивана и да се наведеш напред, осигурявайки на партньора си възможност да обладае тялото ти. Само едно леко поглеждане встрани към него е знак, че го желаеш. Както се казва, нека задникът ти полети в екстаз.

3. Танц на възбудата

Настани го на удобен стол и му се отдай с един кратичък стриптийз, който да сгрее желанието му. Постави основния акцент в движенията си върху задните части, но не прекалявай – това не е кючека на дюнерджията. Остави го да се наслади на гледката, нека пожелае да сложи ръце върху задника ти.

4. Нека ме боли

Ако искаш да добавиш пошляпванията към еротичния си репертоар, тази поза е най-подходяща. Тя представлява класическата кучешка, само че той е прав до леглото, а ти си приведена върху него. Това ще му позволи да нанася приятни пошляпвания по големите ти бузки. Кой знае, може би е уместно да бъдат по-силни? Все едно, стига и двамата да се наслаждавате истински и да ви бъде приятно. Не забравяйте, правете го шумно!

5. За начинаещи – на една страна

Ако едва сега започвате да практикувате анален секс, може би най-подходящата поза за това ще бъде тази. Тялото е изпънато и полегнало на една страна, докато той внимателно прониква, прегръщайки ви. Най-важното е да се отпуснете и да му се доверите. Ако има опит, ще бъде внимателен и болката ще отмине до минута.

Не забравяйте – аналният секс се практикува с много лубрикант и задължително – клизма!

Подготви: Александър Градинаров

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари