IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо всяко момиче трябва да има гадже спортист

19 май 2016 15 00

Поне веднъж в живота си

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Дори думата „спорт“ да не ви вълнува особено, това не значи, че не трябва да се оглеждате за гадже, което обича спорта.

В действителност, всяка една жена трябва да изживее любов с мъж, който е атлет по природа. Тези мъже не само са секси, но имат и доста положителни качества, които биха били ценни за дамите.

Ето и 10 причини, поради които поне веднъж в живота си трябва да имате връзка с мъж, който дори да не е професионален спортист, то поне да е спортна натура:

1. Той е фен на фитнеса

Ако вие самата не си падате по спорта, този мъж ще ви мотивира да се грижите повече за фигурата и здравето си. Дори в момента да имате хубава фигура и да ви мързи да ходите на фитнес, все пак трябва да си създадете навик да се поддържате, а този мъж ще събуди подобен ентусиазъм у вас.

2. Той е позитивна личност

Любителите на спорта са много оптимистични и положителни натури и приемат живота като игра. Ако се окажете в беда, ще можете напълно да разчитате на този мъж за съвети и подкрепа, защото той е свикнал да не се отказва пред трудностите. Освен това, ако си пада по отборните спортове, този мъж е екипен играч, който ще ви помага в живота.

3. Той е конкурентен

Това качество е много добро, тъй като този мъж спортист, ще ви бута напред, дори когато сте на път да се откажете. Освен това той ще ви внедри в среда (неговите приятели), в която има състезателен дух, което ще е добре за вас, особено по отношение на професионалния ви живот. Ще научите много полезни уроци именно от средата на спортисти.

4. Той е организиран

Ако си хванете гадже спортист, той най-вероятно ще бъде най-организираният мъж, който сте срещали досега. Повечето атлети са изключително добри в сортирането на вещи, в спазването на графици и режими, в ранното ставане и др. Освен това тези мъже са много отговорни.

5. Вие винаги ще сте наясно с местонахождението му

Ако ексгаджетата ви са се мотали по баровете, настоящият ви приятел – спортна натура ще прекарва свободното си време в спортни занимания – ще играе мачове, ще тренира в залата или ще е на джогинг в парка. Тоест, няма да се чудите къде и с кого е.

6. Той няма да се оплаква от вашите приятелки

Понякога жените са изправени пред дилемата да изберат как да изкарат свободното си време – с гаджето си или с приятелките си. Е, ако имате половинка спортист, той няма да ви кара да избирате, защото най-вероятно ще е толерантен, ако на самият него му се налага да ходи по спортни лагери, мачове и събития и невинаги е с вас.

7. Родителите ви ще го харесват

Няма начин вашето семейство да не хареса вашия приятел спортист, най-малко баща ви ще бъде впечатлен от него и ще се радва, че не се обвързвате с някой женчо.

8. Любителите на спорта са лоялни

Вярвате или не, но спортните натури са много лоялни и честни личности, които за нищо на света не са готови да предадат близките си.

9. Той ще обича приключенията

Обикновено мъжете спортисти обичат да покачват адреналина си. Без значение дали вашият любим си пада по водните спортове, по отборните или по индивидуалните, шансът да обича предизвикателствата е голям. С този мъж животът ви няма да е скучен.

10. Той ще е добър любовник

Спортистите имат хубави тела и са по-уверени любовници, тъй като нямат комплекси по отношение на тялото си, а и имат енергия в повече.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари