IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как разведените провалят романтичните си срещи?

8 юни 2016 14 40

8 начина

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Много често разведените хора се държат нелепо на романтичните си срещи. По принцип, на повечето от тях им е трудно да се върнат на сцената на запознанствата с противоположния пол, особено ако са били много дълго време обвързани и са преживели тежък развод.

Ето и 8 примера за поведение, с което те провалят срещите си и опцията си за нова любов:

1. Те говорят безкрайно за своите деца и кучета.

Повечето разведени хора държат да покажат на човека, с когото са излезли на среща, че всъщност държат на семейните ценности, нищо че бракът им се е провалил. Те показват снимки на децата и домашните си любимци, за да демонстрират, че са грижовни към близките си, но често поведението им има обратен ефект.

2. Те се извиняват за това, че са разведени.

Разведените се чувстват длъжни да се извиняват за провала в личния си живот и държат да обяснят на човека, с когото са излезли на среща, какво точно се е объркало в брака им. Техният семеен неуспех не е добра тема за първа среща.

3. Те очакват секс още след първата среща.

Някои разведени хора са зажаднели за ласки и бързат с целувките и секса, като ги очакват още след първата среща. Възможно е и да смятат, че ако очакват дълго ухажване, другата страна ще ги помисли за старомодни.

4. Те не могат да спрат да говорят за „нас“.

Наскоро разведените хора не могат да се отърсят от това да започват почти всяко свое изречение с „ние“, за да подчертаят, че са били част от двойка. Това би било доста досадно за отсрещната страна. Съветваме ви да перифразирате миналите си преживявания в единствено лице.

5. Те злословят за бившия си.

Повечето хора, преживели тежък развод, са готови да се оплакват от експоловинката си дори на непознати хора, включително на човек, с когото са излезли на романтична среща, което е доста нелепо.

6. Те се държат като тийнейджъри.

Тъй като тези хора са били твърде дълго време обвързани, може да са изгубили способност да флиртуват и да се държат на срещата незряло, наивно или пък да се правят на интересни, сякаш са в тийнейджърска възраст.

7. Те любопитстват много за любовния живот на човека, с когото са на среща.

Ако не говорят за своя развод, за децата си или за бившата си половинка, разведените хора са много склонни да разпитват отсрещната страна за нейния/неговия любовен опит досега. Така човекът, с когото са излезли на среща, може да се почувства сякаш му взимат интервю.

8. Те са обсебени от идеята някой да ги спаси от самотата.

Най-неприятният вид поведение на разведените хора, които са излезли на среща, е да се държат така, сякаш виждат в отсрещната страна своя спасител. Ако сте наскоро разведени и вече излизате по срещи, не се дръжте с всеки човек като с потенциалния си бъдещ съпруг.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари