IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да примамите половинката от дивана обратно в спалнята?

15 юни 2016 15 00

Вижте 6 начина

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Много неща могат да съсипят сексуалния живот на една двойка, но според експертите има 6 начина, с които можете да върнете половинката си от дивана в хола, обратно в семейната спалня.

Британската секс експертка Трейси Кокс твърди, че хората днес са пристрастени към гледане на сериали и към сърфиране в интернет и редовно забравят да правят секс със своя партньор или просто заспиват на дивана пред телевизора.

Ако не искате да загубите интимността със своя партньор, следвайте тези съвети:

1. Правете секс на нови места

Причината, поради която много хора спират да правят редовно секс, е липсата на вълнение, разнообразие, забавление и напрежение или казано с други думи – на силни емоции. Опитвайте се да внесете известна непредсказуемост в интимния си живот. Не правете секс на едно и също място, по същия начин, в същия ред и около едно и също време от деня. Всяка промяна в сексуалната рутина е от значение и повдига либидото.

2. Целувайте се повече

Двойките в сериозна връзка се целуват все по-малко и по-малко с годините, което е голяма грешка. Според един психолог целувките подобряват отношенията, като същото се отнася и за нежното докосване, прегръдките и демонстрацията на обич и привързаност извън спалнята.

3. Забравете за задръжките

Много хора са обсебени от начина, по който изглеждат без дрехи. Именно затова те не могат да се отпуснат напълно по време на секс и така резултатът не е особено вълнуващ. Затова, ако искате качествен сексуален живот – забавлявайте се в леглото и не се старайте да изглеждате съвършено.

4. Махнете всички електронни устройства от спалнята

Трейси Кокс казва, че добрият секс не се прави на фона на включен телевизор, компютър или на мобилен телефон, който издава звуци за нови съобщения. Тези технологични устройства могат да ви разсеят в най-неподходящия момент и да спрат вашите възбуда и дори оргазъм.

5. Спрете да се цупите за секс – правете го

Една от основните причини за напрежение в отношенията на двойките са споровете за честотата на секса. Ако единият партньор е с по-голямо либидо, а другият все се разсейва, първият може да се поддаде на изкушението да се задоволява сам с порно или направо да започне да изневерява.

6. Спрете да се самозалъгвате

Много двойки се правят, че нямат време за секс, като реално един приличен полов акт може да отнеме и едва 15 минути. Повечето съвременни хора прекарват най-малко два часа на ден в сърфиране из интернет или в гледане на телевизия. Така че едва ли сте толкова „заети“, че да не можете да намерите 30 минути поне веднъж-два пъти седмично за секс с половинката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари