IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжът Рак – нежна душа с остри ръбове

24 юни 2016 07 00

Прозрачността е от ключово значение за него

Ед Уестуик от "Клюкарката" е зодия Рак; Снимка: Getty Images

Ед Уестуик от "Клюкарката" е зодия Рак; Снимка: Getty Images

Всички мъже от зодия Рак (родените между 21 юни и 22 юли) си приличат – те са любящи, състрадателни и грижовни. Те ще ви се посветят, но внимавайте. Тези мъже са лава от емоции. Те са много обсебващи и могат да ви задушат с личността си.

В даден момент може да искате да избягате от тях, подобно на Кейти Холмс, която преди няколко години се втурна да бяга през глава от брака си с родения на 3 юли Том Круз, който според слуховете е контролирал всяка нейна стъпка.

Ако мъжът от тази зодия се чувства пренебрегнат и/или ако не му посвещавате цялото си внимание, той ще прояви най-лошата си страна спрямо вас.

Мъжете от този зодиакален знак трудно намират баланс в отношенията си с нежния пол, така че да са хем грижовни, хем да не прекаляват с грижите.

Те са нежни души, които обаче имат много остри ръбове в характера си, които често доминират.

Ето и част от техните характеристики:

1. Мъжът Рак е романтик.

Този мъж е широко скроен и всеотдаен. Той редовно ще ви прави подаръци и изненади, с които ще ви завладее. Мъжът Рак има нужда да вижда усмивката на своята любима жена.

Той се старае за всяко пламъче радост в очите ѝ. Освен това той има способността да измисля уникални, вълнуващи неща в точното време, така че да накара половинката си да се почувства повече от добре.

2. Мъжете от тази зодия са странни егоисти.

Те са готови да свалят звезди на своята любима, но искат тя да отгатва всички техни нужди, да полага усилия и дори да се жертва в името на връзката. В противен случай мъжът рак става нетърпелив и негативен.

3. Сексът с този мъж е супер преживяване.

Тези мъже са всеотдайни в спалнята. Те искат да се уверят, че са намерили най-правилния път, за да задоволят своята половинка. Мъжът от тази зодия няма да заспи уморен, когато любимата му очаква нещо повече. Той няма да се страхува да опознава тялото ѝ щателно, докато не научи всичките ѝ ерогенни зони.

4. Този мъж е емоционален мачо

Мъжете от зодия Рак са много чувствителни, но и доста мъжествени едновременно. Те искат да доминират във връзката и като цяло са контролиращи личности, които не обичат да се молят. В същото време те са грижовни кавалери – ще отварят вратата, ще носят багажа на половинката си, ще шофират вместо нея, ще я защитават... Но пък Ракът може да бъде ревнив и мнителен и не дава свобода на половинката си да се оправя сама, без негова помощ.

5. Този мъж не спира да разсъждава.

Мъжът Рак е мислител, който анализира всичко до детайл, което понякога е катастрофално. Той създава ненужни разногласия с половинката си, именно защото се стреми към разбирателство. Комуникацията е важна за този мъж, защото той иска винаги да знае какво мисли любимата му, за да може да я разбере. Ако тя е разстроена, той полудява от тревога, защо тя се чувства зле и иска да разбере причината, копаейки до дъното. Това пък предизвиква нейното негодувание.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари