IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Имате ли нужда от гадже, за да бъдете щастлива?

5 юли 2016 12 20

Тейлър Суифт определено не може без мъж в живота си

Снимка: splashnews.com

Снимка: splashnews.com

Докато Тейлър Суифт демонстрира пред света еуфорията си от новата си връзка с британския актьор Том Хидълстън, психолозите взеха да разсъждават, дали тя не е от типа жени, които имат нужда от мъж в живота си, за да бъдат щастливи.

Някои представителки на нежния пол просто не могат да бъдат със статут „необвързана“, защото това ги прави тъжни и самотни.

Подобно на Тейлър, която влиза от връзка във връзка, има и много други дами, които са зависими към мъжете.

Само припомняме, че 26-годишната мис Суифт имаше 7-8 сериозни гаджета за последните няколко години, включително Хари Стайлс, Тейлър Лаутнър, Конър Кенеди, Джейк Гиленхал, Джон Майър, Джо Джонас, а с диджей Калвин Харис се раздели преди един месец, след което веднага започна да излиза с Том.

Няма как хората да не се зачудят защо поп звездата не може и/или не иска да остане сама за по-дълго време след поредната си раздяла.

Психолозите смятат, че всеки човек има нужда от почивка след края на връзката си, но има жени, които просто не могат да си представят живота си без гадже.

Направете си този бърз тест, за да видите дали и вие сте такъв тип жена, която не се чувства добре, когато си няма партньор: Отговаряйте с „ДА“ или с „НЕ“.

ВЪПРОСИ

1. Смятате ли, че няма да си прекарате добре на дадено събитие, ако сте отишли без гадже? ДА; НЕ

2. Копнеете ли да си имате гадже особено вечер, преди заспиване и/или през почивните дни? ДА; НЕ

3. Радвате ли се, когато вашата най-добра приятелка си намери гадже или тайно ѝ завиждате? ДА; НЕ

4. Вашите приятелки уреждат ли ви непрекъснато срещи с непознати мъже, само и само, за да ви уредят някаква мъжка компания? ДА; НЕ

5. Чувствате ли се ужасно разстроена, когато хората се поинтересуват защо сте все още необвързана? ДА; НЕ

6. Ужасява ли ви идеята да идете на почивка сама – без гадже? ДА; НЕ

7. Трудно ли ви е да се забавлявате сама в собствената си компания? ДА; НЕ

8. Чувствате ли се по-добре в кожата си, когато си имате приятел? ДА; НЕ

9. Натъжавате ли се, когато се мотаете сама по магазините, а в тях е пълно с хора по двойки? ДА; НЕ

10. След разпадането на поредната ви връзка, бързате ли да си намерите ново гадже, вярвайки че то ще излекува разбитото ви сърце? ДА; НЕ

ОТГОВОРИ

7 – 10 положителни отговора:

Вие категорично имате нужда от мъж, за да се чувствате уютно в кожата си. Вие буквално не можете да повярвате, че можете да бъдете щастлива и необвързана едновременно. Твърде зависима сте от наличието на половинка в живота си.

Опитайте тези шест стратегии:

1. Потърсете някакви улики, които да ви докажат, че гаджето ви наистина ви прави по-щастлива. Слушайте вътрешния си глас.

2. Когато си нямате гадже, посветете се на някаква нова дейност – запишете се на някакъв курс, изучавайте нов език или умение, но без да се оглеждате за мъж в този период.

3. Фокусирайте се върху най-добрите си качества. Върху визията си, върху чувството си за хумор, върху това, че сте добра, умна, съобразителна и т. н.

4. Излизайте по-често с приятелите си, но се наслаждавайте на тяхната компания, без да се оглеждате за потенциално гадже.

5. Погледнете назад към провалените си връзки, в които не сте се чувствала щастлива и приемете факта, че сте стояла в тези отношения, защото сте искала мъж в живота си. Поемете отговорност за изборите, които правите в житейския си път.

6. Станете по-придирчиви към мъжете. Не си позволявайте да влизате в нова връзка, без да сте убедени, че си заслужава.

4-6 положителни отговора:

Вие сте умерена жена – когато се чувствате потисната и имате по-ниско самочувствие и вяра в себе си, започвате да се оглеждате за ново гадже. В други периоди, когато се чувствате добре в кожата си, сте щастлива и необвързана.

1-3 положителни отговора:

Вашето щастие категорично не зависи от това да имате мъж в живота си. Вие сте силна жена, имате самочувствие и обичате собствената си компания.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари